objavljeno 05.10.2014. 20:01:00
DRAGA ...

Zašto muškarci vole svoje partnerice

Postoje neke stvari koje možete napraviti svom muškarci zbog kojih će vas on još više voljeti, no ne brinite - ne očekuje se ništa senzacionalno

Muškarce je lako zadovoljiti
Muškarce je lako zadovoljiti (Arhiva)

Muškarci vole neke male znakove pažnje koji im trenutno razgale srce i u tim vas trenucima vole kao što su vas voljeli kad su bili najluđe zaljubljeni u vas. Ono što je najbolje u svemu, ne radi se o nekim senzacionalnim stvarima, već običnim, svakodnevnim koje nije problem napraviti.

>> Kako muškarci pokazuju ljubav >>

Naravno, jedna od najdražih stvari je - hrana. Kad dođe kući nakon dugog dana na poslu ili sa službenog puta i ugleda omiljeno jelo svježe spremljeno na stolu, srce će mu se trenutno razgaliti. Da, ljubav ide kroz želudac, definitivno. 

Kako su muškarci zapravo velika djeca, puno im znači briga za njih kad su bolesni. Čak i mala temperatura natjerat će ih da nemoćno cvile tražeći čaj, maramice i pažnju, a kad je dobiju, nema sretnijih od njih. I da, tad vas jako, jako vole. 

>> Muški načini pokazivanja ljubavi >>

Za kraj, još jedan detalj koji neki neće smatrati sitnicom jer će zahtijevati priličan napor - razgovor s njegovim roditeljima. Da, njegova mama možda nije najdraža osoba na svijetu, no ako s njom normalno razgovarate, on će biti neobično sretan ...

05.10.2014. 20:01:00
http://m.metro-portal.hr/zasto-muskarci-vole-svoje-partnerice/87623/