objavljeno 09.06.2018. 20:01:00
MA DA?

Zašto je nevjeran partner blagodat za žene?

Nakon početnog perioda tuge i osjećaja izdaje, žena iz ovog iskustva izlazi s većom ljubavnom inteligencijom koja joj omogućuje da kod budućih partnera odmah raspoznaje negativne vrijednosti.

Dugoročno gledano, to je - dobro
Dugoročno gledano, to je - dobro (Arhiva)

Nevjera je grozna stvar i najčešće suosjećamo sa ženama koje su prevarene i nakon toga prekinule vezu (ili ih je partner napustio), ali novo istraživanje na tu temu provedeno na sveučilištima u Binghamtonu i Londonu dalo je izuzetno zanimljive rezultate.

Naime, istraživači su pokušali utvrditi kakve dugoročne posljedice nevjera ostavlja na prevarenu i ostavljenu ženu.

Nakon ankete provedene na 5.705 ispitanika iz 96 zemalja, ustanovili su da su dugoročne posljedice zapravo - pozitivne.

Nakon početnog perioda tuge i osjećaja izdaje, žena iz ovog iskustva izlazi s većom ljubavnom inteligencijom koja joj omogućuje da kod budućih partnera odmah raspoznaje negativne vrijednosti. Dugoročno gledano, prevarena žena pobjeđuje, rekao je autor istraživanja Craig Morris u izvješću za medije.

Nakon nevjere većina žena postaje sigurnija u sebe, znaju što traže, brže prekidaju odnos koji ih ne zadovoljava, odmah prepoznaju potencijalnog preljubnika, općenito postaju psihološki jače na svim područjima i lakše donose odluke koje su dobre za njih.

Znamo da ovo neće baš utješiti žene koje su nedavno otkrile da ih partner vara i pokušavaju to preboljeti, ali znajte da vam je budućnost - svjetlija nego što sada mislite!

09.06.2018. 20:01:00
http://m.metro-portal.hr/zasto-je-nevjeran-partner-blagodat-za-zene/112595/