objavljeno 01.02.2018. 09:01:00
SAVJETI :)

Zaposlene majke i ljepota

Dvostruka radna šihta ženama ne ostavlja baš previše vremena za sebe i njegu tijela, no uz dobru organizaciju i male trikove sve je moguće

Posao, djeca i ljepota mogu ići zajedno
Posao, djeca i ljepota mogu ići zajedno (Arhiva)

Posao, djeca i ljepota na prvu baš i ne idu zajedno - dvostruka radna šihta ženama ne ostavlja baš previše vremena za sebe i njegu tijela, no uz dobru organizaciju i male trikove sve je moguće.

Za vaše tijelo bi bilo najzdravije da ujutro kada se probudite se prvo otuširate jer mlaz vode stimulira kožu i živčane završetke što automatski potiče cirkulaciju. Dodatni efekt osvježenja u rano jutro možete postići koristeći prilikom tuširanja neki od šampona za tijelo koji u sebi sadrži citrusno voće.

Odmah nakon tuširanja na kožu nanesite hidratantnu kremu, dok pore još nisu proširene i dok je koža vlažna jer će tako krema prodrijeti u najdublje slojeve kože. Prije nego kremu nanesete na kožu pripazite da kožu ne trljate ručnikom, već ju tapkajte i zatim ju ostavite da bude malo vlažna.

Nakon tuširanja najbolje je čupati obrve jer nakon što se lice napari, a pore otvore, dlaćice će lakše izaći van. Na takav način čupanje obrva će proći glatko i bez boli, posebice kod čupanja onih najsitnijih dlačica.

Isto tako je i depilaciju najbolje napraviti ujutro odmah nakon buđenja jer se tada živčani završeci kože još uvijek bude, a svakako pokušajte izbjeći depiliranje za vrijeme menstruacije jer je baš tada koža najosjetljivija.

Sve savjete pročitajte na blogu zenskisvijet.com

Piše: Ana Zibar/zenskisvijet.com
01.02.2018. 09:01:00
http://m.metro-portal.hr/zaposlene-majke-i-ljepota/110040/