objavljeno 27.11.2009. 20:23:00
Panika na pašnjacima

Za misteriozna sakaćenja stoke odgovorni su izvanzemaljci?

Niz bizarnih sakaćenja stoke u južnom Koloradu angažirao je i lokalnu policiju

Misteriozna sakaćenja stoke
Misteriozna sakaćenja stoke (Deviant Art)

Četvero teladi pronađeno je mrtvo na pašnjacima blizu granice s New Mexicom. Teladi je oguljena koža, organi izvađeni iz utrobe, a jednoj životinji odstranjen je i jezik.

No farmer Manuel Sanchez nije pronašao nikakve dokaze, poput otisaka stopala, koji bi upućivali da iza toga stoje ljudi. Također nema ni životinjskih tragova, jer obično predatori ostave krvavi trag nakon što odvuku žrtvu.

Dvoje policajaca radilo je na ovom slučaju, međutim nisu došli do nikakvih informacija. Policija smatra da se ne radi o ljudima jer na mjestu događaja nema nikakvih ostataka krvi.

Lokalno stanovništvo smatra da su za sakaćenja odgovorni izvanzeljaci. NLO entuzijast Chuck Zukowski, koji također istražuje te događaje, gotovo je uvjeren da je tako. Tvrdi kako to nije prvi put da je stoka sakaćena na tom području, te da je još u ožujku ove godine primio dojavu o teladi kojoj su odstranjene uši. ˝Pokušavamo povezati sve događaje i utvrditi koji je razlog i motiv˝, izjavio je Zukowski.

Farmer Sanchez napominje kako je prodao 32 grla preostale stoke iz straha da i ona ne bude osakaćena. ˝Velik je to gubitak za malog farmera poput mene˝, dodao je Sanchez.

27.11.2009. 20:23:00
http://m.metro-portal.hr/za-misteriozna-sakacenja-stoke-odgovorni-su-izvanzemaljci/27403/