objavljeno 18.12.2014. 09:35:00
SAZNAJEMO

Webgradnja.hr najveći izvor informacija za gradnju, uređenje i opremanje

Za one koji uređuju svoj dom - kuću, stan ili vrt, grade kuću webgradnja.hr je pravi izvor informacija

Sve o gradnji i uređenju na jednom mjestu
Sve o gradnji i uređenju na jednom mjestu (Webgradnja)

Webgradnja.hr je najveći izvor informacija za gradnju, uređenje i opremanje koji djeluje već 10 godina.

Arhitekti, projektanti, inženjeri na webgradnja.hr mogu pronaći informativan stručni sadržaj, CAD detalje, preko 800 tehničkih opisa materijala, rubriku o energetski učinkovitoj gradnji, razne stručne članke i rubrike. Putem njih mogu stupiti u kontakt s izvođačima i ponuđačima...

Za one koji uređuju svoj dom - kuću, stan ili vrt, grade kuću webgradnja.hr je pravi izvor informacija. Tu se nalazi oko 10.000 proizvoda u katalogu, preko 700 članaka, savjeti o uređenju i projektima kuća poznatih autora. U galeriji i interijera i eksterijera može se pronaći inspiracija za uređenje. Više od 2.500 fotografija raspoređeno je po tipovima prostorija. Tu su još i povoljne kupnje, akcije, popusti i novosti, video prilozi... Svaki proizvod, slika, članak, savjet sadrži i kontakt informacije prodavača/izvođača (telefon, adresa, mail).

Trebam majstora / ponudu za je rubrika putem koje se može opisati koji radovi ili materijali su posjetitelji potrebni. Taj upit se dalje prosljeđuje na e-mail adrese izvođača i ponuđača koji zatim odgovore šalju direktno u inbox posjetitelju.

Korisnost portala webgradnja.hr vidljiva je kroz brojke. U zadnjih pola godine portal je imao preko 750.000 posjetitelja, 3.000.000 prelistanih stranica. Posjetitelji su imali preko 200.000 interakcija s izvođačima i ponuđačima. Interakcije čine zahtjevi za podatku o broju telefona i adresi, odlasci na zanimljive web stranice, direktni upiti mailom.

Svi koji traže poslovne partnere na portalu webgradnja.hr mogu tvrtke pronaći u adresaru u pripadajućim djelatnostima.

18.12.2014. 09:35:00
http://m.metro-portal.hr/webgradnja-hr-najveci-izvor-informacija-za-gradnju-uredjenje-i-opremanje/89090/