objavljeno 27.03.2008. 01:47:07

Vrataru Rangersa oštetili Bentley

Napad kiselinom
Napad kiselinom

Zasad nepoznati počinitelji tijekom noći su kiselinom prolili parkirani srebrni Bentley Continental GT Speed, automobil vratara nogometnog kluba Rangers iz Glasgowa Allana McGregora.

Usto su mu na atraktivni i skupi automobil straga sprejem napisali i grafit. Što je napisano sprejem na prtljažniku, nije objavljeno.

Međutim, traga se za svjedocima ovog vandalizma kako bi policija uhitila počinitelje.
Naravno, 26-godišnji vratar Rangersa je izvan sebe od bijesa, a novinari špekuliraju tko su počinitelji ovog nedjela. McGregor brani dobro za svoj klub i vrlo vjerojatno nije riječ o osveti nekog ljutitog navijača Rangersa.

Sumnje padaju na navijače Celtica, ljutog gradskog rivala. No, ni ta priča nije baš ‘čista’ jer uništavanje automobila igrača nije bila dosadašnja praksa u Glasgowu.

Neki novinari u Škotskoj ističu da je McGregor bezočno varao svoju, sada već bivšu partnericu Bronwyn Campbell s još najmanje četiri djevojke, pa nije isključeno da mu se netko za to osvetio. Allan McGregor će prema prvim procjenama za popravak štete na karoseriji svog luksuznog Bentleyja Continental GT potrošiti oko 15.000 eura. 

Piše: Piše: Ž. Simunić
27.03.2008. 01:47:07
http://m.metro-portal.hr/vrataru-rangersa-ostetili-bentley/4983/