objavljeno 01.10.2009. 20:08:29
Star Wars

Vojni zrakoplovi srušili NLO?

POGLEDAJTE VIDEO - Najnoviji video s omiljenom nam tematikom nepoznatih letećih objekata osvanuo je ovih dana na YouTubeu

Vojni zrakoplovi srušili NLO
Vojni zrakoplovi srušili NLO (Youtube)

No ono što ga diferencira od gomile snimki sličnog sadržaja jest radnja i dramaturgija nalik onima iz filmova o izvanzemaljskoj invaziji.

Video je snimio član posade s ribarskog broda te uz pomoć same sreće uspio pohvatati ključne trenutke ovog neobičnog događaja.

Naime, španjolska koča našla se usred, nazovimo to, rata zemljana i izvanzemaljaca. Vojni zrakoplovi hvatali su objekt nepoznatog porijekla, vjerojatno zbog uzurpiranja zračnog prostora, koji u jednom trenutku, što je kamera čudnim spletom okolnosti uspjela zabilježiti, naglo nestaje ili se ruši u vodu.

Ribaru su naravno u šoku, ne vjeruju vlastitim očima što su upravo vidjeli. Zatim se niotkuda pojavljuje vojni helikopter koji posadi govori da smjesta napusti mjesto i krene prema obali.

Na YouTubeu se automatski razvila rasprava između onih koji tvrde da je snimka autentična i onih koji smatraju da se radi o još jednoj podvali, kreiranoj unutar nečijeg viška slobodnog vremena.

Vrhunska montaža, režija, nešto treće ili stvaran događaj? Procijenite sami.

 

01.10.2009. 20:08:29
http://m.metro-portal.hr/vojni-zrakoplovi-srusili-nlo/23401/