objavljeno 25.11.2016. 09:29:00
SAZNAJEMO

Vodič kroz Black Friday za lovce na popuste

Jedan od načina kako brzo i jednostavno možete doći do istih jest da ovaj petak, 25. studenog, rezervirate za shopping na webshopu Abrakadabra.com

Svega ima, navalite!
Svega ima, navalite! (Abrakadabra)

Možda ste prije nekoliko tjedana naišli na idealan blagdanski poklon za vaše najdraže, a možda jednostavno čekate popust proizvoda koje već neko vrijeme gledate i nadate se kako se neće rasprodati prije popusta. Jedan od načina kako brzo i jednostavno možete doći do istih jest da ovaj petak, 25. studenog, rezervirate za shopping na webshopu Abrakadabra.com.

Budući da će ekskluzivni popusti do 80% trajati samo jedan dan potrebno se dobro pripremiti. Iako je online Black Friday definitivno sigurnije i udobnije iskustvo kupovine potrebno je reagirati na vrijeme.

Najbolje krenuti barem dan ranije, istražiti sve kategorije koje vas zanimaju i željene proizvode spremiti u košaricu. Nemojte čekati zadnji tren. Vjerujte, tisuće ljudi čeka Black Friday popust na hit proizvod koji se nalazi i u vašoj košarici. Nakon što ste sve odabrali prethodnih dana, najsigurnije će biti obaviti kupnju odmah u petak ujutro - jednostavno i u svega par klikova.

Dodatnih 10% popusta i besplatna dostava

Ako ste korisnik Amex kartice možete iskoristiti i dodatni popust od 10%. Uz popuste koji se odnose na već snižene proizvode, popusti se i zbrajaju, a na Black Friday na Abrakadabri je i besplatna dostava na kućnu adresu, Paketomate i kioske Tiska. Kao i do sada svakom kupnjom skupljate i bodove na MultiPlusCard kartici.

Ako želite prvi saznati koje sve popuste možete ugrabiti tijekom ovogodišnjeg izdanja Black Fridaya na Abrakadabri, sve informacije o popustima stižu prvo pretplatnicima newslettera. Spremni?

25.11.2016. 09:29:00
http://m.metro-portal.hr/vodic-kroz-black-friday-za-lovce-na-popuste/101525/