objavljeno 29.12.2021. 16:59:46
VODENJAK

VODENJAK - godišnji horoskop za 2022. godinu

Ako ste na ispravnom putu, karmičke i neočekivane sile će vam pomoći da ispunite životne i duhovne ciljeve

Horoskop za 2022. - Vodenjak
Horoskop za 2022. - Vodenjak (Metro)

Godišnji horoskop za 2022. za Vodenjake jasno govori o optimizmu ovoga znaka koji će se snaći uvijek i svugdje, što je vjerojatno najbolja stvar koja ih spašava od raznih problema u koje, doduše, običnu upadaju sami samcati...

Dragi Vodenjaci, jeste li u harmoniji sa svrhom svoga života? Ako to još uvijek ne znate i zbunjeni ste, ne brinite, jer pomoć stiže.

Ako ste na ispravnom putu, karmičke i neočekivane sile će vam pomoći da ispunite životne i duhovne ciljeve.

Oba vaša vladara, Saturn i Uran u sukobu su s mjesečevim čvorovima sudbine što znači da se morate preobraziti u noviju i usklađeniju verziju sebe.

Ovo je rijedak i vrlo poseban trenutak na vašem putovanju, stoga ga iskoristite tako da se uzemljite i povežete sa svojom intuicijom u trenutcima kad situacija dođe do vrhunca tijekom mjeseca veljače, travnja, kolovoza i studenog.

Posao

Zvijezde za 2022. godinu predviđaju da vas čekaju promjene tijekom godine koje sigurno niste očekivali..  no, samo se trebate prilagoditi i presložiti u glavi, to ste napravili već par puta u životu, nije ništa novo. Ono što je najvažnije, trebate biti sigurni da možete/želite napraviti pravi balans između posla i obitelji, no još važnije - sebe samoga. Ne zavaravajte se, Vodenjaci jesu altruisti i vole ljude, no vole i sebe i svoju neovisnost koja vam je izuzetno važna.

Zdravlje

Zdravlje će ove godine, za promjenu, biti bolje nego inače. Znate već sebe - nije baš da ste najpametniji i najsigurniji, tako da ipak trebate paziti kako se ne bi razletili na nekom biciklu, skuteru ili nečem sličnom, no uglavnom ćete izbjeći takve stvari - doduše, u zadnji trenutak, tako da smanjite malo adrenalina u krvi, bilo bi vam pametnije. I da, nemojte se žestiti i patiti zbog stvari koje nisu u vašoj moći, samo vam donose viša stresa koji vam ne treba. 

Evo godišnjeg horoskopa za sve znakove za 2022. godinu

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 ovan
 bik  blizanci
 rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 lav  djevica
 vaga
 škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 strijelac
 jarac
 vodenjak
 ribe

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

29.12.2021. 16:59:46
http://m.metro-portal.hr/vodenjak-godisnji-horoskop-za-2022-godinu/135801/