objavljeno 01.04.2016. 18:14:00
OPA :)

Vježbanje će vas pomladiti, navalite!

kad pogledamo kakvu sve korist za naše tijelo donosi vježbanje, shvatit ćemo da je dovoljno dobro se oznojiti kako bismo izgledati ljepše i mlađe

Pomlađivanje za 0 kuna
Pomlađivanje za 0 kuna (Arhiva)

Kad pogledamo kakvu sve korist za naše tijelo donosi vježbanje, shvatit ćemo da je dovoljno dobro se oznojiti kako bismo izgledati ljepše i mlađe. Koža, najveći organ na našem tijelu sjajno reagira na vježbanje i na taj se način lako i brzo pomlađuje.

>> Vježbanje pomlađuje kožu >>

Vježbanjem se snižava razina glikacije u krvi, štetnog procesa koji sprječava stvaranje elastina i kolagena. Glikacija uzrokuje upale i oštećenja stanične membrane, ubrzavajući proces starenja sprječavanjem regeneracije kože. 

>> Kako se pomladiti za 0 kuna >>

Vježbanje poboljšava cirkulaciju, ujedno i bolje izlučivanje toksina iz našeg tijela, što je ključno za neutralizaciju njihovog djelovanja - oštećivanja kože. Stoga, dobro se uznojite, potaknite cirkulaciju i omogućite svom tijelu da se na prirodan način riješi štetnih tvari.

>> Zdrav život vas dokazano pomlađuje >>

Za kraj, vježbanjem se u organizmu oslobađa jedinstveni spoj interleukin 15 ili IL 15, koji sprječava smrt stanica, pa je već vožnja bicikla dva puta tjedno tijekom tri mjeseca dala značajne rezultate u poboljšanju stanja kože.

01.04.2016. 18:14:00
http://m.metro-portal.hr/vjezbanje-ce-vas-pomladiti-navalite/97319/