Fun
PROMETNE BIZARNOSTI

Kornjače na pistama, jazavci na cestama

objavljeno prije 15 godina

Uprava njujorške zračne luke JFK danas je priopćila kako je pista tog međunarodnog aerodroma u srijedu nakratko bila zatvorena jer su ju, iz za sada nepoznatog razloga, okupirale… više »

zaštita zubatih

U Australiji se kradu krokodili

objavljeno prije 15 godina

Australski policajci pokušali su u utorak uhvatiti 30 krokodila ukradenih uzgajivaču u blizini Darwina. Tamošnji se policajci ovih dana susreću s neobičnim krađama divljih i… više »

e da je tako svaki dan

Susjede oborile rekord u bikiniju

objavljeno prije 15 godina

U Beogradu je ovih dana oboren jedan zanimljiv Guinnessov rekord. Možda najzanimljiviji muškome spolu. Radi se o obaranju rekorda u broju djevojaka u binikiju na jednome mjestu.… više »

easy living

Najsretnija zemlja na svijetu je Kostarika

objavljeno prije 15 godina

Kostarika je zemlja čiji su stanovnici najsretniji na svijetu, piše u subotu lokalni tisak prenoseći rezultate ankete britanske ekološke udruge. Više od 85 posto… više »

K'O KUPUS

U zatvor zbog kunića, puno kunića

objavljeno prije 15 godina

Sutkinja washingtonskog okružnog suda Gayle Nachtigal presudila je da je Miriam Sakewitz (47) posjedovanjem zečeva prekršila odredbe svoje uvjetne slobode i osudila ju na tri mjeseca… više »

DOBAR TEK

Zbog ručka od 700 eura rimske vlasti zatvorile restoran

objavljeno prije 15 godina

Rimske vlasti zatvorile su restoran smješten pokraj Piazze Navone, čiji je vlasnik paru japanskih turista naplatio skoro 700 eura za dvije porcije tjestenine, dvije boce vina i vode i… više »

NUDISTIČKI 'TERORIZAM'

Zrakoplov US Airwaysa prizemljio goli putnik

objavljeno prije 15 godina

Kevin Wright (50) iz Bronxa u New Yorku razodjenuo se u zrakoplovu US Airwaysa tijekom leta iz Charlottea u Los Angeles. Stjuardesa ga je nekoliko puta zamolila da se odjene, a kad je odbio,… više »

voštani

Obama sav od voska

objavljeno prije 15 godina

Voštana figura američkoga predsjednika Baracka Obame u ponedjeljak se pridružila nizu svjetskih čelnika i zvijezda u pariškome muzeju Grevin. Pokraj elegantnog Obame odjevenog u… više »

pabst

Izabran najružniji pas na svijetu

objavljeno prije 15 godina

Favorit je i ove godine bio Rascal, kineski kukmasti pas koji već godinama suvereno vlada natjecanjem. No, sada se namjerio na dostojnog protivnika, čija je izbočena donja čeljust uz klempave… više »

šri lanka

Policija uhitila zlogukog astrologa

objavljeno prije 15 godina

Chandrasiri Bandara, koji piše astrološku kolumnu za tjednik sklon oporbi, priveden je prije dva dana jer je predvidio ozbiljne političke i gospodarske probleme za vladu… više »

pehisti

Lopovi ukrali pitona koji ih je odveo u zatvor

objavljeno prije 15 godina

Dvojica lopova koji su se namjerili na pitona u centru za istraživanje životinje Woodwale uspjeli su u svome naumu i napustili zgradu s pitonom od dva metra, kojeg su vjerojatno mislili… više »

hoće li biti popularan?

Baseball klub Tampa otvorio školu u Brazilu

objavljeno prije 15 godina

Američki baseball klub Tampa Bay Rays otvorio je u brazilskom gradu Marilia prvu Baseball akademiju. Cijeli projekt je vrijedan milijun dolara, a akademija ima četiri terena, učionice brojne… više »

peru

Ukrali nogometašima dresove i kopačke

objavljeno prije 15 godina

Pripreme peruanskog kluba Universitario za prvenstvenu utakmicu poremetila je u ponedjeljak krađa 90 pari tenisica i 50 dresova iz klupskih prostorija na Monumental stadionu. "Naš je… više »

113 godina

Umro najstariji muškarac na svijetu

objavljeno prije 15 godina

Smireno i spokojno, u snu, umro je 113 godina star Japanac Tomoji Tanabe. Japanski je dužnosnik iz grada Miyakonoja kazao je kako je Tanabe imao srčanih problema te je vrlo vjerojatno uzrok… više »

Australac zbog obećanja završio u zatvoru

objavljeno prije 15 godina

S obzirom da stvari nisu tako jednostavne kako se čini činjenica je da je nezaposleni Australac morao počiniti zlodjelo kako bi ostvario jednu besplatnu pizzu, ali svakoga dana. Uvjet je bio… više »