Clubbing
SPLIT

Discotheque Riva 2012.: 24-satni spektakl uz Sebastiana Ingrossa i Davida Moralesa

objavljeno prije 12 godina

Konačno su otkrivene zvijezde najvećeg partyja koji će se 10. kolovoza održati na spektakularnoj ljetnoj pozornici splitske rive. Headliner ovogodišnje Discotheque Rive, sada već… više »

TISNO

Počinje 7. The Garden Festival

objavljeno prije 12 godina

Ovogodišnji, sedmi po redu, THE GARDEN Festival održava se od 4. do 11. srpnja 2012., pod motom 'A new beginning...' i otvara novu stranicu svoje povijesti na novoj lokaciji u Tisnom… više »

FESTIVAL

SunceBeat 3 festival – objavljen kompletan popis izvođača

objavljeno prije 12 godina

Objavljen je dopunjeni impresivan popis izvođača za SunceBeat festival u Tisnom. Prema globalnoj popularnosti DJ-a koji nastupaju, radi se o jednom od najjačih open-air festivala ovog ljeta… više »

PARTIJANA

Prvi dan Hideout festivala premašio sva očekivanja domaćina!

objavljeno prije 12 godina

Više od deset tisuća mladih ljudi mahom iz Velike Britanije okupiralo je jučer plažu Zrće na prvom danu Hideout festivala, najvećeg festivala elektronske glazbe na Jadranu.… više »

Kenny Larkin oduševio Barbarellu

objavljeno prije 12 godina

Klub Barbarella kao i ostali sadržaji Garden festivala definitivno su našli svoj novi dom. Smješten na nenaseljenom dijelu jadranske obale u uvali Prosika nalazi se u… više »

GARDEN

Techno legenda Kenny Larkin otvara klub Barbarella

objavljeno prije 12 godina

Klub Barbarella kao i ostali sadržaji Garden festivala našao je svoj novi dom. Smješten na nenaseljenom dijelu jadranske obale u uvali Prosika nalazi se u neposrednoj blizini… više »

FESTIVALI

Stop Making Sense partijanje na brodovima

objavljeno prije 12 godina

Četiri sata dobrih vibracija ili potpunog ludila dva puta dnevno, to su institucije Stop Making Sense festivala - partijanje na brodovima. Ukrcate se u Rastovcu, provozaju vas otočićima u… više »

HVAR

Spektakularno otvaranje Pink Champagne

objavljeno prije 12 godina

Sinoć je grad Hvar opet iznenadio jedinstvenim ljetnim programom burleske i cabaret plesačica, koji se premijerno izveo na svečanom otvaranju luksuznog kluba Pink Champagne. Kao i uvijek, na… više »

KLUB

Pink Champagne u Hvar donosi erotični duh Pariza

objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec

Upravo tamo ovo ljeto, od 20. lipnja vladat će ekstravagantni i senzualni duh Pariza 20-tih i 30-tih godina u koji će nas uvesti najbolje europske umjetnice cabareta i burleske. One će… više »

TOP DESTINACIJA

Lonely Planet nahvalio Garden Tisno

objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec

Jedan od najpoznatijih svjetskih turističkih vodiča Lonely Planet uvrstio je u svom izdanju za lipanj Garden Tisno kao jedan od deset prijedloga za brzi bijeg na neko drugo mjesto. Uz… više »

VODNJAN

Jinxi i Shapeshiftersi na LMC Music Festivalu

objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec

Početak ljetne sezone u LMC clubu obilježavaju nastupi mnogobrojnih imena hrvatske pop i rock scene te partiji na kojima gostuju najpoznatiji DJ majstori iz cijelog svijeta. U sklopu LMC… više »

ZA PARTIJANERE

JarunUnited postaje središte regionalne zabave

objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec

Zagrebačko more, jezero Jarun, postaje najveći regionalni zabavni klub. Osim što je poznato rekreacijsko okupljalište svih uzrasta, srce je i turističke ponude te zabave grada… više »

TRANCE LOGIC

DJ Henri izbacio novi Trance Logic

objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec

Hrvatski DJ Henri s trenutnim boravkom u Slovačkoj izbacio je novi Trance Logic set. Radi se o projektu starom dvije godine koji prezentira miksanu trance glazbu u setovima. Trance logic se… više »

PARTY

Dašak Hideout festivala u Rijeci

objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec

Kako bi se pravilno pripremili, Stereo Dvorana vas je odlučila zagrijati za tople ljetne dane, otvoriti sezonu festivala i službeno zatvoriti odličnu klupsku sezonu u Rijeci.… više »

HIDEOUT 2012

Zvijezde Hideouta i na pool partyjima

objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec

Osim noćnih Arena i Boat partija koji će isplovljavati sa Zrća, sretnike koji su došli u posjed ulaznice za ovogodišnji Hideout festival očekuje još jedno iznenađenje u… više »