objavljeno 18.05.2009. 21:38:53

Van Basten uskoro trener Milana?

Iz kluba kažu kako s Nizozemcem nisu službeno kontaktirali.

(Getty Images)

Bivši izbornik nizozemske nogometne reprezentacije Marco van Basten sve je bliže klupi talijanskog velikana Milana čiji je dres nosio pet godina.

Kako je sve izglednije da Carlo Ancelotti seli na klupu londonskog Chelsea, čelnici Milana krenuli su u potragu za njegovim nasljednikom. Kao najveći kandidat spominje se legendarni napadač Ajaxa, Milana i nizozemske vrste, koji je početkom mjeseca napustio klupu Ajaxa i trenutačno je bez posla.

Van Basten je u dresu Milana upisao 147 nastupa i postigao 90 pogodaka i jedan je od najpopularnijih igrača među navijačima "Rossonera". Trenutačno se nalazi u Italiji na golf turniru, a snimljen je na večeri s jednim od čelnika kluba Filippom Galliem.

"Nismo previše razgovarali o Milanu, već o njegovim danima u Ajaxu. Iz našeg kluba nije bilo nikakvih službenih kontakata s van Bastenom. Mi smo bili na prijateljskoj večeri," demantirao je pisanje talijanskog tiska Galli.

Talijanski tisak kao moguće kandidate spominje i Franka Rijkaarda i trenera Cagliaria Massimiliana Allegria. (hina/metro-portal)

18.05.2009. 21:38:53
http://m.metro-portal.hr/van-basten-uskoro-trener-milana/17928/