objavljeno 03.04.2008. 00:35:27
CRO-À-PORTER 2008

Valentinova muza u Zagrebu

Lijepu Aleksandru gledat ćemo u kreacijama ELFS-a, Amarie i Hippy Gardena

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Mladen Šarić)

Aleksandra Mutti, milanski top model hrvatskog podrijetla, bit će uz hrvatske modne dizajnere jedna od glavnih zvijezda 11. Nivea Cro-à-Portera. Naime, osim što se pojavljuje u promotivnoj kampanji ovosezonskog događaja, Aleksandra će prošetati i pistom na Zagrebačkom velesajmu u kreacijama modnog dvojca ELFS, Amarie i Hippy Gardena.

Uz nastup na revijama, Aleksandra Mutti prošlog je tjedna sudjelovala i u snimanju promotivne kampanje za ovosezonski događaj. Na promotivnim vizualima Aleksandra se pojavljuje u haljini višestruko nagrađivanog modnog dizajnera, studenta TTF-a i pobjednika Modne gušterice Đorđa Smajlovića.

Haljina je izrađena od recikliranih postera kojima se promoviralo jedno od prošlosezonskih izdanja ovog modnog događaja, a izrađena je u sklopu programa Moda i ekologija.

Aleksandra Mutti tijekom svoje višegodišnje modne karijere radila je kao model s najzvučnijim imenima svjetske modne scene. Prada, Jil Sander, Burberry, Fendi, Dolce&Gabbana i Chanel samo su neke od modnih kuća koje ispunjavaju njezin bogati životopis, a slavnom Valentinu bila je muza čak četiri godine.

03.04.2008. 00:35:27
http://m.metro-portal.hr/valentinova-muza-u-zagrebu/5320/