objavljeno 22.02.2008. 00:11:44

V. Dragojević osuđena zbog klevete

Oliverova supruga proglašena je krivom jer je suprugovu bivšu ljubavnicu Branku Marić nazvala prostitutkom
Oliverova supruga proglašena je krivom jer je suprugovu bivšu ljubavnicu Branku Marić nazvala prostitutkom (Igor Sambolec/CROPIX)

Vesna Dragojević, supruga popularnog pjevača Olivera Dragojevića, na zagrebačkom je Općinskom kaznenom sudu proglašena krivom zbog klevete Oliverove bivše ljubavnice Branke Marić koju je nazvala prostitutkom i izrečena joj je novčana kazna.

Oliverova supruga je za Branku Marić rekla da je vodila vlastiti bordel te da se godinama bavila najstarijim zanatom na svijetu i to će je koštati 1508 kuna. Branka Marić je, podsjetimo, podnijela tužbe protiv bračnog para Dragojević jer su je pogodile njihove izjave nakon što je u medijima izjavila da je s poznatim pjevačem bila u dugogodišnjoj ljubavnoj vezi.

Novčana kaznaVesni Dragojević zbog izrečene klevete sud je izrekao kaznu od 1508 kn. 

Nakon njezine ispovijesti, Oliver  ju je nazvao ‘običnom štracom’, dok je njegova supruga Vesna bila poprilično oštra. Tužba protiv Olivera je povučena, a Branka Marić ipak nije htjela odustati od progona Oliverove supruge.

Vesna Dragojević se na sudu branila što je Branku Marić nazvala prostitutkom, jer su o tome svi pričali, a pozvala se i na izjave Rajka Dujmića. Iako je Oliverova supruga Branku Marić optužila da je vodila bordel, jer je bila revoltirana njezinom ispovijesti, to je nije ‘spasilo’ od osuđujuće presude, a ni od novčane kazne. (JL/METRO) 

22.02.2008. 00:11:44
http://m.metro-portal.hr/v-dragojevic-osudjena-zbog-klevete/3353/