objavljeno 22.12.2017. 16:29:00
SVIRKE

Uz Geržinu i Miju, život nije siv...

Ova glazbena čarolija se nastavlja jer Igor Geržina i njegove posebne gošće nastupaju svaki četvrtak od 20 sati na Europskom trgu

Još jedna sjajna Saxmas Fairytale
Još jedna sjajna Saxmas Fairytale (Sanjin Kaštelan)

Sinoć je posjetiteljima Adventa na Europskom trgu Igor Geržina priuštio još jednu večer za pamćenje, ispunjenu pozitivnim emocijama, veseljem i odličnom glazbom. Posebna gošća bila je Mia Dimšić, jedna od najvećih zvijezda mlađe generacije  koja se odlično uklopila u Božićnu saksofonsku bajku.

Mia i Igor su, uz poznate Mijine hitove „Život nije siv" i „Bezimeni", oduševili mnogobrojnu publiku izvedbama božićnih pjesama. Veliki aplauz dobili su kada su, samo uz saksofon i ukulele, izveli pjesmu „Radujte se narodi", na kojoj je Igor gost, a nalazi se na Mijinom novom albumu božićnih pjesama.

I ovom prilikom uz Geržinu je bio vrhunski glazbeni sastav koji ga je pratio, Elvis Penava na gitari, Dubravko Vorih na basu, Jurica Leikauff na klavijaturama i Mario Klarić na bubnjevima.

Ova glazbena čarolija se nastavlja jer Igor Geržina i njegove posebne gošće nastupaju svaki četvrtak od 20 sati na Europskom trgu. Već sljedećeg četvrtka, 21. prosinca Igorova je gošća apsolutna jazz i rock diva i 'Žena za sva vremena', Zdenka Kovačiček.

22.12.2017. 16:29:00
http://m.metro-portal.hr/uz-gerzinu-i-miju-zivot-nije-siv/109291/