objavljeno 27.03.2019. 12:01:00
SAZNAJEMO

Uskrs u Termama Laško besplatan za najmlađe

Ako razmišljate kamo pobjeći za nadolazeće blagdane i kako provesti kvalitetno vrijeme s najmilijima, u kalendare zabilježite datume – od 19. do 22. travnja. Terme Laško u tom razdoblju imaju ponudu koja se ne propušta...

Što kažete na ovakav odmor?
Što kažete na ovakav odmor? (Terme Laško)

Kvalitetno provođenje slobodnog vremena s obitelji povoljno djeluje na razvoj djece, tj. jača njihove društvene vještine i emocionalnu inteligenciju.

Već prakticiranje jednog ritualnog zajedničkog obroka u danu, ali i zajedničko obavljanja kućanskih poslova, sudjelovanje u obiteljskim događanjima, "obična" igra s djetetom te odlasci na izlete i putovanja, u velikoj mjeri doprinosi obiteljskoj koheziji.

Pritom su, potvrđuju to brojna istraživanja, upravo relaksirajuće aktivnosti prepoznate kao najvažniji "resurs"  za osjećaj osobnog zadovoljstva životom. Manjak novca i slobodnog vremena većina ljudi navodi kao razlog što vrijeme s najmilijima ne provode kvalitetno kako bi htjeli. No ponuda koju su za nadolazeće uskrsne blagdane pripremili u slovenskim Termama Laško "briše" sve izgovore.

Naime, od 19. do 22. travnja u njihova dva hotela, Thermana Park Laško i Zdravilišče Laško, koji su - uz neograničeno kupanje u bazenima - pripremili i brojne dodatne pogodnosti i animacijske sadržaje, djeca do pet godina borave besplatno, kao i jedno dijete do 10 godina.

Tri noćenja na bazi polupansiona već od 225 eura, hotelska knjižica pogodnosti, besplatan fitness, čak 2200 metara četvornih vodenih površina s različitim rekreacijsko-masažnim bazenima i visećim whirlpoolima te wellness centrima, biciklističke staze, kao i mini-vježbališta uz samu rijeku Savinju..., garancija je kvalitetnog, zabavnog i nezaboravnog odmora.

Više o ponudama i pogodnostima potražite na www. thermana.si.

27.03.2019. 12:01:00
http://m.metro-portal.hr/uskrs-u-termama-lasko-besplatan-za-najmladje/117683/