objavljeno 21.01.2008. 23:21:46
INTERIJER

Uskoro Diesel namještaj

Popularni brend uskoro u svijetu dizajna interijera
Popularni brend uskoro u svijetu dizajna interijera

Modna kuća Diesel odlučila je krenuti stopama svojih kolega. Tako će se nakon namještaja i kućanskih potrepština s potpisom Versacea, Armanija, Fendija i Prade, na tržištu uskoro naći i oni s etiketom poznatog lifestyle brenda.

‘U suradnji sa Zucchi Group, cijenjenim proizvođačem tekstilnih proizvoda za dom, u travnju ćemo na milanskom sajmu Salone Internazionale del Mobile javnosti predstaviti naš namještaj, accessorize i rasvjetu. Jako sam uzbuđen i s velikom motivacijom ulazim u svijet interijera.

Ponuda za dom bit će prepoznatljiva i u našem duhu. Ukratko,  ležerna i otkačena’, kaže Renzo Rosso, vlasnik Diesela. Kolekcija radnog naziva ‘Successful Living from Diesel’ prodavat će se u robnim kućama diljem svijeta, kao i u Zucchi i Diesel dućanima. ‘Dieselmanija’ započinje u listopadu.

MODA I INTERIJERIKolekcija ‘Successful Living from Diesel’ bit će predstavljena u travnju na milanskom sajmu Salone Internazionale del Mobile.
Diesel će tako, nakon Versacea, Prade, Armanija i Fendija, postati još jedan modni brend koji će se baviti interijerima.

Piše: I. Novak
21.01.2008. 23:21:46
http://m.metro-portal.hr/uskoro-diesel-namjestaj/1275/