objavljeno 29.04.2014. 19:05:00
I DALJE ŠEFICA?

USKOK prihvatio kaznenu prijavu protiv Nade Čavlović Smiljanec

USKOK je prihvatio kaznenu prijavu i proširio istragu i na vlasnika OLT-a Željka Biloša i Nadu Čavlović Smiljanec koje se sumnjiči da su unaprijed dogovorili zaustavljanje ovršnog postupka

Nada Čavlović Smiljanec i dalje je šefica Porezne
Nada Čavlović Smiljanec i dalje je šefica Porezne (Screenshot HRT)

Nada Čavlović Smiljanec je pod sumnjom da je nagovorila pročelnicu Porezne uprave Osijek Ružicu Kovačević da zaustavi ovršni postupak koji se trebao provesti nad tvrtkom OLT iz Osijeka.

U konačnici je to omogućilo OLT-u da bez problema posluje preko svojih računa sve do prestečajne nagodbe u svibnju 2013. godine, a revni službenici izračunali su da je državni proračun tako oštećen za barem 11.88 milijuna kuna.

USKOK je prihvatio kaznenu prijavu i proširio istragu i na vlasnika OLT-a Željka Biloša i Nadu Čavlović Smiljanec koje se sumnjiči da su unaprijed dogovorili zaustavljanje ovršnog postupka, što je šefica Porezne uprave demantirala na pressici u subotu rekavši da Biloša niti ne poznaje.

No, ona je i dalje šefica Porezne i pomoćnica ministra financija Slavka Linića, iako Milanoviću ništa nije jasno. Bome, sjajna država ...

29.04.2014. 19:05:00
http://m.metro-portal.hr/uskok-prihvatio-kaznenu-prijavu-protiv-nade-cavlovic-smiljanec/84678/