objavljeno 21.03.2010. 17:40:48
PRIRODNE OBLINE

U novim "Piratima s Kariba" samo glumice bez silikona

Na jednom havajskom otoku snima se četvrti dio jedne od najuspješnijih trilogija ikad

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)

No, ovoga puta reditelj Rob Marshall ne želi glumice koje imaju silikonske grudi. On izričito zahtijeva da to budu glumice s prirodnim oblinama i prirodnim grudima. Marshall je od agenata za kasting u Los Angelesu zahtijevao da traže samo glumice s lijepim i prirodnim grudima. Uz to glumice moraju imati od 18 do 25 godina, te biti visoke najmanje 170 centimetara.

Agent za kasting tvrdi kako su u prethodnim filmovima "Pirata s Kariba" glumice imale silikonske implantate, posebice zbog toga što se želio postići taj izgled djevojaka iz 18. stoljeća, no sada se vremena mijenjaju i publika više ne želi gledati glumice sa silikonskim grudima.

Četvrti dio popularnog filma "Pirati s Kariba", nazvan je "Pirati s Kariba: Na čudnijim plimama" (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides), a snimanje bi trebalo početi već u svibnju ili lipnju na Havajima.

U filmu ponovo glumi zavodljivi Johnny Depp, a Keiru Knightley, koja je izjavila kako više ne želi ponavljati svoju ulogu, mijenja španjolska ljepotica Penelope Cruz. Film se u kinima očekuje već 2011. godine.

21.03.2010. 17:40:48
http://m.metro-portal.hr/u-novim-piratima-s-kariba-samo-glumice-bez-silikona/35991/