objavljeno 23.06.2008. 22:15:25

Tyra Banks osvojila Emmy

Ellen Degeneres i Tyra bile su najveće zvijezde na dodjeli nagrade Emmy

Neizbježne suze
Neizbježne suze (Getty Images)

Sva pažnja javnosti na 19. dodjeli nagrade Daytime Emmy, bila je usmjerena na voditeljicu Ellen DeGeneres i bivšu manekenku Tyru Banks.

U prepunom hollywoodskom Kodak Theatru, na dodjeli prestižne televizijske nagrade za talk show i informativne emisije Ellen DeGeneres, koja je najavila i vjenčanje  s djevojkom Portijom De Rossi, osvojila je četvrti uzastopni Emmy kao voditeljica. Bivši supermodel Tyra kući je odnijela svoj prvi Emmy i u pravoj hollywoodskoj maniri zaplakala.

One ne žele EmmyOprah Winfrey se više ne kandidira za Emmy, a glumica Katherine Heigl nedavno je odbila nominaciju za ulogu u seriji ‘Uvod u anatomiju’ što je tvrde neki američki mediji, dobar put do uništene karijere 

- Zahvalila bih Oprah Winfrey, jer mi je najveća inspiracija. Ona je prva i jedina televizijska kraljica!, rekla je Tyra Banks. Sapunica ‘General Hospital’ proglašena je najboljom serijom, a nagradu za životno djelo dobio je američki voditelj Regis Philbin.

Hvaljeni talk show ‘The View’, kojeg među ostalima vode Whoopi Goldberg i Barbara Walters nije osvojio ništa. Sama Oprah odlučila je da se više neće kandidirati za Daytime Emmy, a neki smatraju da je, poput Katherine Heigl, koja je odbila nominaciju za seriju ‘Uvod u anatomiju’, tom odlukom uništila karijeru.  (METRO)

23.06.2008. 22:15:25
http://m.metro-portal.hr/tyra-banks-osvojila-emmy/9004/