objavljeno 04.08.2010. 11:44:02
FREE THE BASS

Trip to Zion plesnjak uz DJ-a Jana Becelea

Trip to Zion vas vodi na ljetno putovanje pod nazivom Free the Bass uz DJ-a Jana Becelea

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Trip To Zion, Močvara)

Trip to Zion predstavlja nam ljetnu ediciju svojih zabava u zagrebačkom klubu Močvara! Ako ste ostali u znojnom Zagrebu ili ste se taman vratili osunčani, navratite na plesnu školicu pod dirigentskom palicom DJ Jan Becele-a i njegovih prijatelja, u subotu 14. kolovoza.

Trip to Zion vas vodi na ljetno putovanje pod nazivom Free the Bass. DJ Jan Becele bit će vaš vodič na putovanju kroz reggae, dub, dubstep, jungle, breaks, d'n'b i ostale slične plesne glazbene pravce.

Upad za ovaj Trip to Zionov party koštat će vas recesijskih 20 kunića, a s pozivnicom do ponoći ulazite džabe. Program započinje u 22h.

Više o svemu na:
www.reggae.hr

www.myspace.com/triptozion
www.mochvara.hr

Mali podsjetnik:

Močvarne MULJ akcije!
Za sve vikende (=petak i subota) u periodu od 02. srpnja do 28. kolovoza upad je samo 20kn, a u istom periodu u opticaju su i pozivnice s kojima je omogućen džabe upad u klub do ponoći. Pozivnice možete naći u klubu, kod DJ-a ili na raznim kul mjestima u gradu. Također, Močvarci su za vas priredili i happy hour svim vikendima prvih sat vremena rada kluba (22-23h) kada je točena žuja 10 kuna, veliki bambus 10 kuna, a pelin 5 vjeverica.

04.08.2010. 11:44:02
http://m.metro-portal.hr/trip-to-zion-party-uz-dj-a-jana-becelea/45636/