objavljeno 20.07.2016. 21:31:00
HE HE

Tri tipa muškaraca za koje se - ne udaje!

Naravno da nećete pred oltar s prvim bad boyem koji vam iz nekog samo njemu jasnog razloga predloži, no i ove treba izbjegavati u širokom luku

Bolje prije nego kasnije
Bolje prije nego kasnije (Arhiva)

Muškarci nisu baš ludi za brakom, barem većina njih tako tvrdi, no prije ili kasnije gotovo svi se nađu pred oltarom (ili matičarem, prema željama). No, postoje i oni koje jednostavno ne bi trebali imati kraj sebe u takvom svečanom trenutku ...

Egoisti - naravno da je brak pun kompromisa i da ne možemo uvijek biti na prvom mjestu, no ako završite s ovakvim likom, tamo se nećete naći baš nikad. Oni su zapravo sebi dovoljni, vi ste zgodan privjesak i besplatna kućna pomoćnica ... pa sumnjamo da bi vam se to svidjelo nakon nekog vremena.

Nevjerni - jednom prasac, uvijek prasac ... ako je u vezi bio nevjeran, bit će to i u braku, vjerujte, odlazak pred oltar sigurno ga neće u tome spriječiti. Pa vi spriječite lom srca i nogirajte ga na vrijema.

Prevarant - možda je fora imati kraj sebe tipa koji je snalažljiv i uvijek se može izvući iz neugodne situacije, no vjerujte, u 99.9 posto slučajeva on je kriv za to, pa biste jednom i vi mogli imati problema zbog toga.

Stoga, pazite koga vodite pred oltar!

 

20.07.2016. 21:31:00
http://m.metro-portal.hr/tri-tipa-muskaraca-za-koje-se-ne-udaje/99207/