objavljeno 05.07.2017. 20:01:00
PRIPAZITE

Tri razloga zašto muškarci ostavljaju žene

Ponekad promjena ponašanja može imati potpuno suprotan učinak i otjerati vašeg potencijalnog muškarca daleko od vas

Pogreške koje trebate izbjegavati
Pogreške koje trebate izbjegavati (Arhiva)

Žene nerijetko mijenjaju svoje ponašanje kako bi se svidjele nekom muškarcu, misleći pritom da je to dobro za njih, no vrlo često im se to obije o glavu i upravo na taj način otjeraju muškarca od sebe.

Naravno, nekad to rade i nesvjesno, pa nije loše znati koje to tri stvari toliko odbijaju muškarce da će zasjeniti vaše ostale kvalitete.

Ostavljate dojam nesigurnosti - a ruku pod ruku s tim ide i dojam slabosti, i to pogotovo ako blatite bivšeg, ogovarate druge žene i želite se stalno pokazivati u javnosti u centru pažnje. Muškarci to tumače kao nesigurnost ...

Potencijal - treba ga znati prepoznati, jer nije sve u fizičkoj privlačnosti (da, i žene često razmišljaju isključivo na taj način), a najveća je pogreška nešto tumačiti kao potencijal za promjenu - jer se ona u 99 posto slučajeva neće nikada dogoditi.

Seksualnost umjesto emocija - i muškarci imaju emocije, nisu samo strojevi za seks prepuni hormona, tako da uskakanje u krevet prije nego što veza dozrije do toga njima ne znači ništa osim nove recke, a žena se nada da će tako veza postati ozbiljnija i emotivnija. Ne baš...

Stoga, pamet u glavu ....

05.07.2017. 20:01:00
http://m.metro-portal.hr/tri-razloga-zasto-muskarci-ostavljaju-zene/105955/