objavljeno 24.02.2020. 20:01:00
ZNATE LI?

Tri osobne koje imaju najprivlačniji ljudi

Sigurno svatko na umu otprilike ima nekakav popis s kriterijima koje treba zadovoljiti idealan partner, a stručnjaci smatraju da su ove tri osobine najprivlačnije suprotnom spolu

Što nas najviše privlači?
Što nas najviše privlači? (Arhiva)

Izgled je prilično važan faktor privlačnosti, no cijeli je niz istraživanja jasno pokazao da su puno važnija stavka u pronalaženju partnera njegove, odnosno njene osobine.

Sigurno svatko na umu otprilike ima nekakav popis s kriterijima koje treba zadovoljiti idealan partner, a stručnjaci smatraju da su ove tri osobine najprivlačnije suprotnom spolu...

Ambicioznost - žene koje znaju što žele u životu i trude se ostvariti svoje ciljeve puno su privlačnije od onih koje nemaju baš nikakve ambicije. Isto vrijedi i za frajere jer nitko ne želi partnera bez ikakvih snova i ciljeva u životu. Zapravo, i preostale navedene stavke podjednako vrijede i za muškarce i za žene.

Samopouzdanje - stvar je prilično jednostavna i jasna - žena koja ima samopouzdanja puno je privlačnija od one koja ga nema. Muškarci žele ženu koja je zadovoljna svojim životom jer žele biti dio tog života.

Smisao za humor - vjerujemo da je smisao za humor većini na listi osobina koje tražite kod partnera, i to pri samom vrhu. Stoga je posve logično da potencijalni partneri isto to traže i kod vas. A da je smisao za humor jedna od najvažnijih stavki u vezi, potvrdili su i znanstvenici.

24.02.2020. 20:01:00
http://m.metro-portal.hr/tri-osobne-koje-imaju-najprivlacniji-ljudi/123980/