objavljeno 26.10.2014. 19:07:00
AAAA!!

Tri dana mraka u prosincu? Nema šanse ...

Niti je NASA objavila nešto slično, niti je i jedan ozbiljan znanstvenik izjavio bilo što takvoga, tako da možete biti mirni

Sunce nam neće ugasiti svjetlo
Sunce nam neće ugasiti svjetlo (Arhiva)

Tri dana mraka zbog strašne Sunčeve oluje koja će napraviti velike probleme na Zemlji ... zvuči moguće, s jedne strane, ako u to još ubacite čarobne riječi "NASA" i "znanstvenik" - evo vijesti za naslovnice.

Uz dodatak još malo začina kao što je "poravnanje Sunca i Zemlje", ljudima će se upaliti lampica i sami će povezati proročanstvo iz Fatime, pa smo na putu za laganu paniku, pogotovo što su najavljeni datumi 23., 24. i 25. prosinca.

No, nije trebalo dugo da se javi NASA i demantira da je itko iz te organizacije ikada izjavio nešto slično, a astronomi i znanstvenici obrušili su se svom silinom na medije optužujući ih za izazivanje histerije. Sunčeve oluje jedva da se mogu predvidjeti u roku od 24 sata, a kamoli par mjeseci unaprijed, kažu ogorčeni astronomi.

Doduše, video koji je objavio jedan od NASA-inih administratora Charles Bolden u vezi pripremljenosti za potencijalne opasnosti dobro je došao za stvaranje teorija zavjere, no možete biti mirni - ovoga puta sigurno se radi o patki ....

26.10.2014. 19:07:00
http://m.metro-portal.hr/tri-dana-mraka-u-prosincu-nema-sanse/88038/