objavljeno 11.03.2019. 12:01:00
IDEMO!

Trenirajte u Punta Skali sa svjetskom teniskom zvijezdom

Od 23. do 28. lipnja u Falkensteiner Punta Skala resort stiže švedski tenisač Joachim Johansson i to u ulozi trenera. Bit će to pravi spoj sporta i hedonizma

Ovo je pravi ambijent za tenis
Ovo je pravi ambijent za tenis (Arhiva)

Nakon brojnih svjetskih teniskih i nogometnih zvijezda, ali i triatlonaca koji se u Falkensteiner Punta Skala resortu već tradicionalno okupljaju na državnom prvenstvu, u ovu oazu sporta i hedonizma stiže još jedno zvučno ime - tenisač Joachim Johansson.  I to u ulozi teniskog trenera!

Naime, od 23. do 28. lipnja ljubitelji tenisa moći će naučiti tajne dobrog servisa, backhanda, forehanda... od ovog švedskog tenisača, nekadašnjeg broja 9 na svjetskoj ATP listi te uživati u mediteranskoj klimi, delicijama i luksuzu Falkensteiner Hotela & Spa Iadera ili Falkensteiner Family Hotela Diadora.

U srcu Punta Skale u srpnju 2018. otvoren je potpuno profesionalni sportski centar sa sedam zemljanih teniskih terena, tri multi-sportske arene, terenima za odbojku na pijesku i golf, a tu su i dva padel terena (skraćeni teniski tereni), što će posebno razveseliti ljubitelje ovog najbrže rastućeg sporta u svijetu kojeg je najjednostavnije opisati kao kombinaciju tenisa i squasha.

Na ovaj se način, sljubljen s najčišćim morem na svijetu, Falkensteiner Punta Skala razvija kao jedinstveni sportski i ekološki resort. Stoga ne čudi što ga za svoj odmor odabiru brojne svjetske zvijezde - osim  Joachim Johansson, koji stiže od 23. do 28. lipnja, tu su već odmarala i cijela hrvatska Davis Cup reprezentacija, Luka Modrić, Mateo Kovačić...

Sa švedskom teniskom zvijezdom, pobjednikom nad Rafaelom Nadalom, Juanom Martinom del Potrom i Nikolayem Davydenkom, moći će se trenirati u 1-dnevnim, 3-dnevnim ili 5-dnevnim aranžmanima, a više o smještaju i drugim sadržajima Falkensteiner Punta Skala resorta potražite na https://www.falkensteiner.com.

11.03.2019. 12:01:00
http://m.metro-portal.hr/trenirajte-u-punta-skali-sa-svjetskom-teniskom-zvijezdom/117382/