objavljeno 27.04.2011. 17:40:00
LIGA PRVAKA

Trener Schalkea treba čudo nakon sinoćnjeg poraza od Manchestera

Gosti iz Manchestera dominirali su tijekom čitavog dvoboja, nizali su prilike, a za to što nisu ostvarili i uvjerljiviju pobjedu najzaslužniji je vratar Schalkea Manuel Neuer

Igrači Manchestera slčave Giggsov pogodak
Igrači Manchestera slčave Giggsov pogodak (YouTube)

Trener Schalkea Ralf Rangnick svjestan je da bi se trebalo dogoditi čudo da izbace Manchester United u polufinalu Lige prvaka nakon što su sinoć na svom terenu poraženi sa 0-2, piše Hina.

"Sinoć je Manchester bio klasu bolji negoli Inter, kojeg smo izbacili u četvrtfinalu, i prvi dojam nakon utakmice govori da će nam u uzvratu na Old Traffordu trebati čudo da bi prošli u finale. No, u nogometu je sve moguće i zašto se predati unaprijed", izjavio je Rangnick.

Gosti iz Manchestera dominirali su tijekom čitavog dvoboja, nizali su prilike, a za to što nisu ostvarili i uvjerljiviju pobjedu najzaslužniji je vratar Schalkea Manuel Neuer.

Optimizam ne napušta niti Schalkeova napadača Raula, koji također kaže da je sve moguće u uzvratu. "Što ako u istoj akciji zaradimo penal i isključenje igrača Manchestera. U nogometu je sve moguće. No, neću biti nesretan ako mi nastup na Old Traffordu bude zadnji u Ligi prvaka. To bi bio sasvim dobar završetak", kazao je 33-godišnji Raul, najbolji strijelac u povijesti Lige prvaka i trostruki osvajač europskog naslova sa Real Madridom.

"Mi smo sinoć odigrali na razini svojih mogućnosti, ali je problem što je United igrao za klasu bolje. Dali smo sve od sebe i navijači su to vidjeli, i zato su nas nakon susreta nagradili pljeskom unatoč porazu", dodao je Raul.

27.04.2011. 17:40:00
http://m.metro-portal.hr/trener-schalkea-treba-cudo-nakon-sinocnjeg-poraza-od-manchestera/58209/