objavljeno 15.11.2014. 18:23:00
BUDUĆNOST

Treći svjetski rat izazvat će - klimatske promjene?

Teorije zavjera i vidovnjaci stalno proriču Treći svjetski rat, no budućnost je stvarno prilično tmurna kad se s njima slažu i sigurnosne službe

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)

Treći svjetski rat neće izazvati ni izvanzemaljci, ni proročanstva vidovnjaka ni teorije zavjere, nego klimatske promjene, tvrde američke tajne službe.

Neime, klimatske promjene bi već u roku od desetak godina mogle izazvati ozbiljne poremećaje u opskrbi hranom i vodom, a siromašne zemlje mogle bi postati još siromašnije i očajnije.

>> Je li Treći svjetski rat već počeo >>

Istovremeno, mnogi dijelovi svijeta mogli postati nepogodni za život, što će otvoriti prostor za nove puteve trgovine i vojne aktivnosti usmjerene prema osvajanju teritorija pogodnih za život.

Prema zaključcima think tanka sastavljenog od bivših časnika raznih obavještajnih službi objavljenih u izvješću Nacionalna sigurnost i rastući rizik od klimatskih promjena, budućnost je prilično tmurna i trebalo bi hitno početi poduzimati drastične mjere kako bi se takav scenario spriječio.

>> Bivši član Iluminata - Treći svjetski rat u pripremi, atentat na Obamu >>

Globalno siromaštvo i sve veće zagađenje okoliša dovest će do političke nestabilnosti u ionako kriznim žarištima, što će posljedično uzrokovati nasilje, a kad se uz to počnu događati sve veće prirodne katastrofe, situacija postaje još tmurnija.

Rješenja, osim poziva vladi SAD da preuzme vodstvo u borbi protiv globalnih klimatskih promjena, u tom izvješću nema ....

15.11.2014. 18:23:00
http://m.metro-portal.hr/treci-svjetski-rat-izazvat-ce-klimatske-promjene/88438/