objavljeno 01.09.2021. 13:06:00
POZIV

Tko želi biti gost emisije KolibriS?

Ukoliko smatrate emisiju KolibriS kvalitetnim formatom unutar kojeg biste mogli predstaviti svoje umjetničko djelovanje pošaljite nam prijavu

KolibriS
KolibriS (Arhiva)

Nakon vrlo uspješne 1. sezone emisije KolibriS, odlučili smo otvoriti vrata svog studija i pozvati zainteresirane umjetnice, umjetnike, djelatnice i djelatnike u kulturi koji žele gostovati u emisiji KolibriS da nam se jave putem otvorenog poziva/natječaja za gostovanje!

Više o emisiji KolibriS možete saznati na linku: https://perceiveart.com/kolibris-jer-umjetnost-je-vazna/

Ukoliko smatrate emisiju KolibriS kvalitetnim formatom unutar kojeg biste mogli predstaviti svoje umjetničko djelovanje pošaljite nam prijavu na e-mail: emisijakolibris@gmail.com

Prijava za natječaj treba sadržavati:

  1. ime, prezime, godinu i mjesto rođenja, kontakt telefon i e-mail (koristit će se isključivo za potrebe komunikacije s prijavljenim autorima)

  2. profesionalni životopis (naglasak na umjetničkom djelovanju, djelovanju u kulturi uz dosadašnja postignuća, s naglaskom na područja koja bi mogli obraditi unutar emisije KolibriS)

  3. link na Vašu web stranicu i profile na društvenim mrežama gdje možemo vidjeti Vaše profesionalno umjetničko djelovanje

  4. ukoliko nemate vlastitu web stranicu pošaljite nam:

  1. za likovne umjetnike (izbor minimalno 15 do 20 fotografija radova iz dosadašnjeg opusa ili porfolio radova)

  2. za umjetnike izvedbenih umjetnosti - linkovi na video spotove, koncerte, nastupe, izvedbe....

  3. ostali autori - listu publiciranih djela i aktivnosti, reference i materijale iz kojih možemo steći dojam Vašeg dosadašnjeg djelovanja

*veće datoteke i fotografije pošaljite u jpeg formatu putem https://wetransfer.com/ ili https://www.filemail.com/

  1. minimalno 1/2 kartice do 1 kartice teksta u kojem navodite zašto biste htjeli gostovati u emisiji KolibriS i po čemu se Vaše djelovanje ističe u kontekstu kulture i umjetnosti?

Napomena: emisija se snima u studiju u Zagrebu te bi potencijalni gosti trebali doći do studija, jer nemamo mogućnosti snimanja na terenu. Tu stavku svakako treba uzeti u obzir kod prijave!

Sve prijave slati isključivo na e-mail: emisijakolibris@gmail.com

(ukoliko u maksimalno 3 dana ne dobijete potvrdu da je Vaša prijava zaprimljena, molimo Vas pošaljite prijavu ponovno ili nas kontaktirajte putem poruke na: https://www.facebook.com/KolibriSonja )

Otvoreni poziv/natječaj za sudjelovanje u emisiji KolibriS traje do 1. listopada 2021. (prijave se primaju do petka 1. listopada do ponoći)

Više o emisiji možete saznati na:

Youtube kanalu: https://www.youtube.com/EmisijaKolibriS

Facebook stranici: https://www.facebook.com/KolibriSonja

Facebook grupi: https://www.facebook.com/groups/178469487464750

Instagram profilu: https://www.instagram.com/emisija_kolibris

Kontakt: emisijakolibris@gmail.com

01.09.2021. 13:06:00
http://m.metro-portal.hr/tko-zeli-biti-gost-emisije-kolibris/133902/