objavljeno 24.11.2019. 09:44:00
APLIKACIJE

TikTok prešao brojku od 1.5 milijardi downloada

Slogan TikToka je 'Pravi ljudi, pravi videi', a njegova svrha je okupiti ljude i potaknuti ih da objavljuju i dijele videe koji traju 15 sekundi

TikTok privlači mlade
TikTok privlači mlade (TikTok)

TikTok je jako popularan kod Generacije Z, što znači da ga vrlo vjerojatno nisu primjetili korisnici društvenih mreža koji su stariji od 24 godine.

Slogan TikToka je 'Pravi ljudi, pravi videi', a njegova svrha je okupiti ljude i potaknuti ih da objavljuju i dijele videe koji traju 15 sekundi te su uglavnom smiješni, šašavi ili neobični. 'Naša misija je inspirirati kreativnost i svima donijeti malo radosti u život' piše na službenoj stranici.

Korisnici TikToka mogu imati pratitelje koji njihove videe lajkaju, komentiraju ili dijele. Tematika videa je svestrana, no obično je usko vezana uz memeove ili internetske izazove.

TikTok kao platforma ne želi biti samo poznata po memeovima. Uz pomoć raznih udruga i kompanija, TikTok je pokrenuo inicijativu TikTok for Good.

Program omogućava grupama da se povežu s platformom putem društvenih izazova, naljepnica i efekata koji dijele određenu poruku.

Sve u svemu, ako imate manje od 24 godine - to je platforma za vas

24.11.2019. 09:44:00
http://m.metro-portal.hr/tiktok-presao-brojku-od-1-5-milijardi-downloada/122099/