objavljeno 15.08.2017. 14:16:00
NAJAVE

The Kills & Lovely Quinces - najuzbudljiviji rock koncert mjeseca u Zagrebu

Alison Mosshart i Jamie Hince u Zagreb dolaze u sklopu velike europske turneje na kojoj prevladavaju festivalski nastupi

The Kills će vas oduševiti
The Kills će vas oduševiti (Kenneth Capello)

Kolovoz u Zagrebu postaje iz godine u godinu sve jači koncertni mjesec. Ovog ljeta titulu najuzbudljivijeg rock nastupa definitivno odnosi subotnje gostovanje grupe The Kills u Tvornici kulture. Na njihovom prvom dolasku u Hrvatsku podršku će im pružiti Lovely Quinces.

Alison Mosshart i Jamie Hince u Zagreb dolaze u sklopu velike europske turneje na kojoj prevladavaju festivalski nastupi. Upravo danas duo će nastupiti na glavnoj pozornici Szigeta, a taj se svirka može pratiti na YouTube kanalu festivala s početkom u 16:00.

Nakon Mađarske odlaze na Open Air Festival u Švicarskoj poslije kojeg se spuštaju do zagrebačke Tvornice 19. kolovoza na jedan od rijetkih samostalnih klupskih koncerata. Bend trenutno promovira čak dva izdanja - album "Ash & Ice" i EP "Echo Home - Non-Electric" kojim su obilježili 15 godina od objave prvijenca.

The Kills - "Doing It To Death"

Killsima će se u Tvornici pridružiti naša Lovely Quinces koja je na budimpeštanskom festival održala izuzetno zapažen nastup 11. kolovoza. Naša najcjenjenija kantautorica iza sebe ima nekoliko europskih i američkih turneja, nastupe s Robertom Plantom, Morcheebom, Tame Impalom, Thursten Mooreom i grupom Giant Sand, a trenutno priprema nastavak hvaljenog EP-a "Meet Me In Moscow".

Lovely Quinces - "Meet Me In Moscow"

Ulaznice
Ulaznice su u prodaji po cijeni od 140 kn, a na dan koncerta za ulaz će se trebati izdvojiti 160 kn.

Službena prodajna mjesta:

  • Dirty old shop, Tratinska 18

  • Rockmark, Berislavićeva 13

  • Aquarius CD Shop, Varšavska 13

  • Dallas Music Shop Rijeka, Splitska 2a

Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr  

15.08.2017. 14:16:00
http://m.metro-portal.hr/the-kills-and-lovely-quinces-najuzbudljiviji-rock-koncert-mjeseca-u-zagrebu/106743/