objavljeno 15.05.2016. 14:43:00
SJAJNO

The Garden Lounge u Zadru otvara novu sezonu 20. svibnja

U petak, 20.5., od 20 sati The Garden Lounge bar u Zadru obilježit će otvaranje nove sezone uz Mr Dorisa, Jogardea, te Bobby Beigea, a sve je to praćeno odličnom gastronomskom ponudom koncepta Art of raw

Otvaranje The Garden Loungea
Otvaranje The Garden Loungea (The Garden Zadar)

The Garden Lounge bar već više od desetljeća obilježava kulturnu ponudu u Zadru, kao i na cijeloj Jadranskoj obali. Prekrasna otvorena terasa ima pogled na zadarske bedeme i luku, te pruža priliku za uživanje u zrakama sunca ili u miru hlada tik do Jadranskog mora, ali i u zvučnoj kulisi pomno biranih DJ-eva.

Mjesto je to koje živi tijekom cijelog dana, od jutra do mraka. Svakog ljeta The Garden Lounge nezaobilazna je postaja za domaću, ali i brojnu svjetsku publiku, a otvorenje novesezone i 13. rođendan The Garden Lounge u Zadaru slavi u petak 20. svibnja od 20 sati.

Cijelu sezonu obilježit će popis pomno biranih DJ-eva, a tako se i kreće s večeri otvorenja koju glazbeno režiraju Mr Doris, Jogarde i Bobby Beige.

Producent i DJ s bogatom međunarodnom karijerom Mr Doris s Ibize dolazi u Zadar donijeti svoju glazbenu selekciju koja je fuzija funka, soula i hip-hopa, s drum'n'bass, dubstep latin beats i afro breaks ritmovima. Svoj odličan talent za gramofonima pokazuje i kao rezident kultnog kluba Space na Ibizi.

Jogarde je pokretačka snaga dugovječnog klupskog programa Freilauf koji se održava u
zagrebačkom Mastersu, a namjera mu je ljude opustiti na plesnom podiju i omogućiti da uživaju samo u glazbi.

Bobby Beige strastveni je kolekcionar ploča i DJ s međunarodnim pedigreom, a u
The Garden Loungeu u Zadru se osjeća kao kod kuće budući da je rezident od samih početaka The Garden Festivala.

Odlična ponuda vina, koktela i svježih sokova koje možete isprobati u The Garden Lounge baru u Zadru obogaćena je pivom raznih proizvođača i pivnica. I ove godine nastavlja se partnerstvo s Art of raw, a sirova jela, ona pripremljena bez kuhanja i od samo svježih sastojaka, ćete moći kušati kroz cijelu sezonu.

The Garden Zadar otvara svoja vrata u velikom stilu, a večer uz odličnu glazbu, selekciju pića i hrane označava početak još jedne sezone. Ulaz u The Garden Zadar je slobodan.

15.05.2016. 14:43:00
http://m.metro-portal.hr/the-garden-lounge-u-zadru-otvara-novu-sezonu-20-svibnja/98150/