objavljeno 26.04.2022. 09:30:00
SJAJNO!

The Garden Brewery na novoj lokaciji i hrpom sadržaja

Kroz gotovo dva tjedna programa, od četvrtka 28. travnja do nedjelje 8. svibnja, The Garden Brewery predstavit će novi koncept rada, posebnost lokacije i sjajnu atmosferu. Ulaz na sve programe je besplatan

Novi The Garden Brewery
Novi The Garden Brewery (Mirna Pibernik)

Zagrebačka craft pivovara The Garden Brewery preselila se na novu lokaciju na Žitnjaku, te na adresi Slavonska avenija 26/1 možete doživjeti novo poglavlje Gardena, a veliko obilježavanje otvorenja od 28. travnja do 8. svibnja.

Nova lokacija u fokus stavlja povećani kapacitet pivovare, a u jedinstveni prostor postakljenog atrija smještena je i pivnica s uvijek svježom ponudom craft piva i hrane iz provjerenog uzgoja te sjajne glazbe. Prostor koji aktivira sva osjetila krasi i veliki travnati vrt s više od 40 posađenih stabala koje se nalaze i unutar pivnice, te tako kreiraju oazu za opuštanje.

Jedinstveni prostor pivovare predstavlja Zagreb u svjetlu metropola koje revitaliziraju industrijske dijelove grada dajući im poseban štih. The Garden Brewery je mjesto koje okuplja zajednicu i razne interese, povezuje craft pivarstvo, gastronomiju, glazbu, rukotvorine, pruža utočište od gradske vreve i nudi opuštenu atmosferu.

Oživljavajući istok grada i industrijsku zonu, nova The Garden Brewery jednostavno slovi za mjesto koji se mora doživjeti, a multifunkcionalni prostor otvara svoja vrata za razne događaje. Upravo će pokazna vježba sjajne atmosfere i koncepta koju predstavlja Gardenov tim biti kroz dane u kojima će obilježiti veliko otvorenje, a ulaz na sve programe otvorenja je besplatan.

Počevši od 28. travnja, kada na otvorenju glazbu pušta i The Architect zadužen za dizajn novog prostora, od četvrtka do subote na rasporedu su bendovi poput LaPaPa, Jazzoleptic, Michael Kvorka Trio, Brothers te lokalni DJ-evi među kojima su DJ Rea, ZAK, Dispatch ili Hrwoe. Subote 30. travnja i 7. svibnja ujutro počinju s yogom, a nastavljaju se uz Gardenov Farmers Market. Zamišljen je kao vesela tržnica koja predstavlja razne proizvođače, gostuje i Mali plac, poznata mobilna tržnica lokalnih i sezonskih proizvoda. Nedjeljom je organiziran obiteljski dan i zabava za djecu uz besplatne Submarine burgere za djecu do 10 godina. U ponedjeljak, 2. svibnja, na rasporedu su društvene igre, a u utorak pub kviz. Srijeda, 4. svibnja, je dan vezan uz slavljenje piva uz obilazak novog pogona, beer pong, cornhall, moći ćete upoznati i pivare, a oni će biti zaduženi i za glazbu. Sve će se kasnije zaokružiti utrkom Beer Mile Run 14. svibnja.

Bit će aktivan i mini pivski festival, uz premijerna izdanja novih piva i to 13 ekskluzivih suradnji s 13 različitih globalnih pivovara iz SAD-a, Meksika, Brazila, Argentine, Beneluxa, Skandinavije, pa sve do Ukrajine. Sve se veže uz Restore Our Earth kojim u suradnji s Beer52, najvećih pivskim klubom na svijetu, dio novca od prodaje limenki ide u projekte za očuvanje planeta.

Sve to uz dostupne brojne stilove svježih i nagrađivanih piva, od IPA do Soura, preko lagera do onih tamnih i pop up štandove Lari Penati i Palfi Pizza tijekom otvorenja. Uz omiljene Submarine burgere, novost je i koncept hrane Full Circle koji će biti prisutan u prostoru. Sladovi iskorišteni u Gardenovoj pivovari koriste se kao prirodna hrana za životinje na organskim farmama, a proizvodi se onda poslužuju u prostoru pivovare, počevši s prženom piletinom.

Nagrađivana pivovara s više od 200 stilova piva skuhanih u zadnjih pet godina nastavlja s eksperimentiranjem i proizvodnjom svježeg piva. Novi pogon čvrsto drži The Garden na svjetskoj mapi craft piva i čini ju jednom od predvodnika pivarstva u Europi koji svoje pivo šalje po cijelom kontinentu, ali i sve do Kine, Australije i Novog Zelanda.

The Garden Brewery otvorena je na novoj lokaciji na adresi Slavonska avenija 26/1, uz dobru prometnu povezanost, vlastiti parking, te blizinu javnog prijevoza. Pivnica radi svaki dan, radnim danom i nedjeljom od 10:00 do ponoći, a petkom i subotom otvorena je do 02:00. 

26.04.2022. 09:30:00
http://m.metro-portal.hr/the-garden-brewery-na-novoj-lokaciji-i-hrpom-sadrzaja/137451/