objavljeno 03.05.2017. 15:31:00
IDEA KNOCKOUT

Tehnološkom idejom osvojite putovanje u Las Vegas

BUG je odlučio i ove godine upriličiti najuzbudljivije regionalno natjecanje tehnoloških ideja, uz identičnu nagradu

Prijavite se na Idea Knockout 2017
Prijavite se na Idea Knockout 2017 (Arhiva)

Prijavite se na Bugovo natjecanje tehnoloških ideja i osvojite hotelski smještaj i dvije povratne karte za Las Vegas, kao i izlagački štand na najvećem svjetskom sajmu novih tehnologija!

Nakon velikog uspjeha prijašnja tri Idea Knockouta i sjajnih nastupa pobjedničkih timova, startupa STEMI, Streaming Solutions i DivIT na CES-u, Bug je odlučio i ove godine upriličiti najuzbudljivije regionalno natjecanje tehnoloških ideja, uz identičnu nagradu. Idea Knockout 2017 tako će se održati 28. rujna 2016. u Zagrebu uz besplatan ulaz za sve posjetitelje, a timovi koji se prijave na natjecanje borit će se za hotelski smještaj (šest noćenja) i dvije povratne aviokarte za Las Vegas za vrijeme trajanja CES-a 2018 te nešto još vrijednije - izlagački štand na Eureka Parku, dijelu CES-a „rezerviranom" isključivo za najbolje startupe na svijetu.

Da bi se prijavili na Idea Knockout 2017 ne morate nužno biti startup i ne morate nužno biti iz Hrvatske. Dovoljno je da ste tim koji ima originalnu tehnološku ideju, bilo da se radi o softveru, internetskom servisu ili uređaju i da za svoju ideju imate razvijen demo ili prototip. Nije važno imate li tvrtku ili ne, jeste li kompanija ili startup ili samo studenti - važno je samo da ste pametni i da imate hrabrost i ambiciju za svjetski uspjeh!

Prijava se obavlja putem web-stranice natječaja, www.ideaknockout.com, gdje su objavljeni i detaljni kriteriji. Osim spomenute prve nagrade, timovi koji će nastupiti na Idea Knockoutu bit će u prilici osvajati i druge vrijedne nagrade, poput mobilnih uređaja i „slotova" za nastup na Bug Future Showu 2018.

Uz sve to, svi timovi koji nastupe na Idea Knockoutu 2017 dobit će i izlagački prostor tijekom samog natjecanja te zajamčenu medijsku promociju u svim Bugovim izdanjima (Bug, Mreža, Bug Online, Bug TV), a pobjednički tim detaljno će u tim medijima, kao i u izdanjima i emisijama medijskih pokrovitelja biti popraćen i tijekom nastupa na CES-u 2018. 

Idea Knockout 2017 održat će se uz generalno pokroviteljstvo Hrvatskog Telekoma, a sponzor natjecanja je i Visoko učilište Algebra koje će prijavljene timove besplatno pripremati za što uspješniji „pitch" pred žirijem.

I ove će godine žiri Idea Knockouta ostati neotkriven do samog održavanja natjecanja 28. rujna 2016. Nadzor nad regularnošću rada žirija obavljat će Veleposlanstvo SAD-a u Zagrebu čiji je Trgovinsku ured i službeni zastupnik CES-a za našu zemlju. CES 2018 održat će se od 9. do 12. siječnja 2018. u Las Vegasu u SAD-u, a kratki video o nastupu prošlogodišnjih pobjednika Idea Knockouta u Las Vegasu, startupa STEMI, pogledajte OVDJE.

Ne čekajte, ne dvoumite se, budite odlučni, prijavite se na www.ideaknockout.com i svojom tehnološkom idejom osvojite put i izlaganje na CES-u 2018 i postanite globalna poduzetnička zvijezda!

03.05.2017. 15:31:00
http://m.metro-portal.hr/tehnoloskom-idejom-osvojite-putovanje-u-las-vegas/104696/