objavljeno 03.03.2015. 09:33:00
NAJAVE

T.Bralić i klapa Intrade, klapa Cambi i Tedi Spalato u Areni Varaždin

Na Dan žena, Tomislav Bralić i klapa Intrade te klapa Cambi, dolaze napraviti još jedan bajkoviti koncert, još jednu bajkovitu noć

Gala koncert povodom Dana žena
Gala koncert povodom Dana žena (Hamar Media)

Već je nebrojeno puta dokazano da klapska pisma dira u dušu i srce, ali dokazano je i da najljepše ljubavne priče nastaju upravo na koncertima klapa. Tako i ove godine, na Dan žena, Tomislav Bralić i klapa Intrade te klapa Cambi, dolaze napraviti još jedan bajkoviti koncert, još jednu bajkovitu noć, ali ovoga puta igraju na još sigurniju kartu te su tako na koncert u Varaždin, pozvali da im se pridruži i njihov dragi prijatelj Tedi Spalato.

Splitski kantautor nakon nekoliko godina ponovno će zapjevati za publiku u varaždinskoj Areni, a upravo njegove pjesme broje najveći broj emitiranja u periodu Valentinova i Dana žena, ali ta nas činjenica nikako ne čudi.

Tomislav Bralić i klapa Intrade nastavljaju niz velikih uspijeha i nakon rasprodana tri koncerata u KD „ V.Lisinski" i još jednog velikog koncerta koji ih čeka u Spaladium Areni u Splitu, predstaviti će u Areni Varaždin i svoj novi album „Cviće" i cijeli niz novih hitova iz svoje „Škrinje jubavi".

Klapa Cambi, naša najnagrađivanija klapa, raduje se još jednom koncertu u Varaždinu jer su tu odlično primljeni, a publici pripremaju jedno iznenađenje.

Ove dvije sjajne klape koje dominiraju hrvatskom glazbenom scenom iza sebe imaju uspješne nastupe i van Hrvatske, a posebno su odjeknule njihove američke turneje, koje su danima unaprijed bile rasprodane. Njihove uspješnice obilježile su zadnjih 10-tak godina našu glazbenu scenu.

Sigurni smo kako upravo ova zajednička kombinacija garantira vrhunsku zabavu i glazbeni doživljaj, koji baš kao i na prijašnjim nastupima prati izuzetno kvalitetna produkcija. Arena Varaždin se sa nizom velikih koncerata zadnjih nekoliko godina prometnula u najznačajniji koncertni prostor u Hrvatskoj koji redovno upriličuje velike koncertne spektakle.

Ulaznice od petka, 13.02.2015., U PRODAJI !!!

Ulaznice za Gala koncert povodom Dana žena, u prodaji će se naći od petka, 13.02.2015., po cijeni od tribine i parter - 90 kn i VIP parter - 120 kn.

Pretprodaja ulaznica:

Varaždin - Rock art caffe, Barfly, Caffe bar Timeout, Suvenirnica Varaždinskih vijesti
Ivanec: Caffe bar Space
Ludbreg: Peoples bar
Novi Marof: Caffe bar Inn
Čakovec: Caffe bar Arcus, Caffe bar Paladin
Prelog: City bar
Mursko Središće: Pizzeria Vuri
Palovec: Domino bar
Eventim.hr

 

03.03.2015. 09:33:00
http://m.metro-portal.hr/t-bralic-i-klapa-intrade-klapa-cambi-i-tedi-spalato-u-areni-varazdin/90359/