objavljeno 17.10.2014. 20:01:00
FRENDICE

Svaka žena treba u životu imati ove prijateljice

Tijekom života mijenjamo prijatelje kako mijenjamo škole, fakultete, ulice, gradove ... no, nekih se definitivno ne smjemo odreći

Treba vam točno devet različitih frendica
Treba vam točno devet različitih frendica (Arhiva)

Žene bolje njeguju prijateljstva od muškaraca, to je pokazalo niz istraživanja, a i vi ćete vjerojatno na svom primjeru i primjerima iz okruženja shvatiti da je to tako. No, neka prijateljstva nestaju protokom godina, promjenama škola, posla i gradova, ali svaka bi žena obavezno u svom životu uvijek trebala imati ovih devet žena, kažu stručnjaci.

Za početak, frendica iz vrtića popravit će vam svaki dan jer se s njom možete prisjećati najsretnijih dana iz djetinjstva, što svima izvlači osmijeh na usta. Jednako će vam dobro doći i starija, otkačena žena koju ste negdje u životu jednostavno "pokupili", jer će njeni savjeti o životu biti jednostavni i učinkoviti.

Na poslu je dobro imati kolegicu kojoj se možete povjeriti o svemu što vas tamo smeta, bez straha da će to saznati ostatak firme, a prijateljica koja je vaša potpuna suprotnost dat će vam savjete kojih se nikad ne bi sjetili, uz to što možete raditi stvari koje vama ne bi pale na pamet.

Naravno, konobarica u omiljenom kafiću poželjno je društvo, kao i par udanih prijateljica ako ste vi još singl (i obrnuto), kako bi dobili perspektivu koju nemate.

Treba vam i prijateljica iz srednje škole s kojom ćete se prisjećati tih ludih dana kad vas uhvati blues, no ne zaboravite ni na prijateljicu koja je glas razuma i uvijek spremna dati praktičan i koristan savjet u kriznim trenucima.

Za kraj, naravno, najbolja prijateljica s kojom ćete moći dijeliti apsolutno sve, od najdublje tuge i bola do najveće sreće.

17.10.2014. 20:01:00
http://m.metro-portal.hr/svaka-zena-treba-u-zivotu-imati-ove-prijateljice/87875/