objavljeno 02.12.2010. 16:34:00
VIKEND PROGRAM

Sutra u Saloonu dozvoljeno 'spenkanje'

Budući da sv. Nikola nije potvrdio svoj dolazak na Fejsu, krampus će ga zamijeniti te će svima pokloniti po jednu šibu za cjelonoćno 'spenkanje'

Saloon
Saloon (Saloon)

Petak 03.12. // Krampus Spankme! // StopAids party powered by Flashback & Medicinski fakultet

Sveti Nikola nam stiže, a s njim i zločesti krampussssss! Tko je bio zločest, tko dobar!?
Nažalost, sv. Nikola ove godine nije kliknuo "Attending" na event pa su u Saloonu odlučili ugostiti krampusa.. za svakoga je pripremio bar po jednu šibu, a na vama "zločestoćama" ostaje samo da dođete u petak i spankate se do mile volje (jer znamo da to volite ;)) Ali, budite oprezni..

Kako bi se uključili u svjetsku welfare akciju - borbu u prevenciji širenja AIDS-a, Saloon ovom prigodom podupire, u suradnji sa CROMSIC-om i Medicinskim fakultetom, akciju borbe protiv širenja ovog smrtonosnog virusa. Zato Vas podsjećamo, pazite što radite..

Saloon će se, kao i svakoga petka, samo pobrinuti da nedužna ali luuuuuuda zabava potraje do ranih jutarnjih sati uz posebne akcije na cijene pića.

Program počinje u 23:00 sata, a cijena ulaznice je 30 kn.
Ulaz dozvoljen djevojkama starijima od 19 i dečkima starijima od 21 godinu.

Subota 04.12. // Saloon subotom na 2 floora-a

Na 1. Floor-u Saloona za dobru zabavu do jutra zadužen je DJ Dejan - uživajte u glazbenom presjeku od najnovijih stranih rnb/pop/house hitova do domaće zabavne glazbe.

Na 2. Floor-u,  Logic by DJ Robi Sliva - najbolji house remix hitovi

Program počinje u 23:00 sata, a cijena ulaznice je 30 kn.
Ulaz dozvoljen djevojkama starijima od 19 i dečkima starijima od 21 godinu.

Garaža sa 400 parkirnih mjesta nalazi se samo nekoliko metara od ulaza u klub, a unutar kluba nalazi se i osiguran prostor za pušenje.

Podsjećamo:

Svi koji se još nisu prijavili u Saloon Membership Club, a željeli bi to učiniti, podsjećamo da to možete učiniti klikom na link: http://membership.saloon.hr/prijava.php

Svaki član Saloon membership programa više se ne mora javljati za popis (kako je dosada bio običaj) te ima osiguran besplatan ulaz u klub NA SVE PROGRAME (petak-subota) izuzev koncerata i sličnih događanja koji ne spadaju u redovna događanja kluba Saloon.
Saloon club zadržava pravo vizualne i dobne selekcije na ulazu, sukladno pravilima kluba.

Dobrodošli u Saloon!

02.12.2010. 16:34:00
http://m.metro-portal.hr/sutra-u-saloonu-dozvoljeno-spenkanje/52091/