objavljeno 30.09.2018. 09:46:00
TJEDNI PROGRAM

Studio Smijeha rastavlja žene, muškarce i superheroje na proste faktore!

Ovaj se tjedan možete nasmijati uz Marka Dejanovića, Martinu Ipšu i rezidente te testirati znanje na Superhero pub kvizu

Tjedni program Studija smijeha
Tjedni program Studija smijeha (Arhiva)

Da, da, noći su sve duže, dani sve hladniji, ali ekipa iz Studija Smijeha je tu da se pobrine za dobro raspoloženje u gradu! Ovaj su vam tjedan pripremili najbolje štosove uz koje se nećete moći žaliti da vam je dosadno u životu. Svaki dan će se na programu naći po jedna duhovita poslastica, na vama je samo da odaberete!

Oni koji redovito prate program Studija Smijeha znaju što očekivati od ponedjeljka - naravno, nove nade stand up komedije! Program I hate Mondays Open mic night iz kojeg već dvanaest godina proizlaze najbolji komičari Hrvatske održat će se i ovog ponedjeljka (1. 10.) kako bi komičarima amaterima pružio šansu za nastup na pozornici. Gledateljima će svakako biti zanimljivo vidjeti ove superheroje koji prvi put staju pred publiku, a za sve one kojima superheroja nije dosta, tu je Superhero pub kviz! Ako ste ljubitelj likova iz stripova i filmova, okupite par svojih istomišljenika i usudite se ovog utorka (2. 10.) ponijeti laskavu titulu najboljeg tima.

Komičari Studija Smijeha svakog mjeseca smišljaju nove fore koje će razveseliti publiku, a u srijedu (3. 10.) možete pogledati premijeru showa za listopad. U četvrtak (4.10.) je na programu tematski The Men Show koji duhovito, ali precizno dekodira muški način razmišljanja. Muškarci u publici poistovjetit će se s mnogim situacijama, a žene napokon shvatiti što stoji iza naizgled bezumnog ponašanja. Petak (5. 10.) je prilika da u Studiju Smijeha pogledate nastup žene koja je oduševila prepunu Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog, Martinu Ipšu. Ova slovenska stand up komičarka u svom One woman showu Žena za volanom na hrvatskom će vam jezikupokazati zašto je jedna od najboljih komičarki Balkana.

U subotu (6. 10.) na pozornicu dolazi Marko Dejanović sa svojim showom Prosti faktori. Naziv ne pokušava biti lažno kontroverzan jer Marko u svojim nastupima zaista ne štedi nikoga, izaziva svakoga i ne da se smesti. Provjerite koliko ste slobodoumni i koje su vaše granice (ako ih ima)!

Za detalje o vremenu održavanja nastupa, cijenama ulaznica i ostalim informacijama posjetite internetsku stranicu http://studiosmijeha.hr/ ili http://Facebook.com/StudioSmijeha. Ulaznice možete kupiti online ili na blagajni kluba.

30.09.2018. 09:46:00
http://m.metro-portal.hr/studio-smijeha-rastavlja-zene-muskarce-i-superheroje-na-proste-faktore/114624/