objavljeno 22.08.2014. 20:02:00
NIJE KOMPLICIRANO

Što žene stvarno žele od muškaraca

Muškarci doživljavaju žene kao prilično komplicirane osobe čije se želje treba pogađati, no u stvarnosti je to puno jednostavnije

Cvijeće će uvijek dobro doći
Cvijeće će uvijek dobro doći (Arhiva)

Žene nisu tako komplicirane kako muškarci misle, jer zapravo ne žele tako velike stvari već sitnice koje njima život i ljubav znače, a muškarci ih doživljavaju kao nešto nevjerojatno i nepotrebno.

Kad tražite put do ženskog srca, najbolji način je ljubaznost, iskrenost, poštovanje, lijepo ponašanje i romantika, u što se uklapaju razgovori i intimne večere na kojima ćete ih bolje upoznati, no i one vas.

>> 7 pravila zavođenja koje žene žele da muškarci znaju >>

Mali znakovi pažnje njima znače puno, pa poziv u pravo vrijeme, cvijeće, čokolada, zajednički izlet u prirodu i slično sigurno neće opteretiti niti jednog muškarca, a njegovoj će partnerici biti jako drago.

Koliko god žena bila samostalna, ona će uživati u kavalirskom ponašanju, otvaranju vrata, pridržavanju kaputa i svim onim stvarima na koje je lako zaboraviti.

>> Što žene žele od muškaraca >>

Za kraj, žene vole iskrenost i točnost (ma koliko vi mislili da one stalno kasne). Ako nešto zabrljate, priznajte odmah i sve će biti u redu, inače ćete se zaplesti u mrežu laži koja će uzrokovati najgoru moguću stvar - gubitak povjerenja.

22.08.2014. 20:02:00
http://m.metro-portal.hr/sto-zene-stvarno-zele-od-muskaraca/86874/