objavljeno 24.06.2014. 21:30:00
TKO, JA?

Što žene skrivaju od svojih muškaraca

Naravno da muškarci ne moraju sve znati o svojoj partnerici, no ove stvari neće vam otkriti ni na najgorim mukama

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (FreeDigitalPhotos)

Žene će dati sve za svog muškarca kojeg vole, no niti one koje su najprivrženije i najodanije neke će stvari ostaviti za sebe. Recimo, broj seksualnih partnera trebao bi zauvijek ostati sakriven radi boljih odnosa u vezi, a to i nije tako važan podatak, kad malo bolje razmislite.

Dugovi su sljedeća stvar koju žena nikad neće priznati svom dragom, osim u slučaju kad se stvarno nađe pritisnuta leđima na zid. To im je neugodno, osjećaju se loše, a kako su svađe oko financija najčešći razlog razvoda, jasno je zašto to ne žele priznati.

>> Male tajne za sretnu vezu >>

Korištenje vibratora još je jedna od "mračnih tajni" koje žene ne vole odavati, jer im je draže držati svog partnera u uvjerenju da je sjajan ljubavnik nego da mu priznaju da imaju gumenog prijatelja koji to radi još i bolje od njega. 

Naravno, uz to ide i činjenica da, ma što ona vama rekla, vi najvjerojatnije niste najbolji ljubavnik kojeg je imala, a kako muškarci ne vole misliti o bivšim ljubavnicima svoje drage, bolje je da i to ostane skriveno.

>> Male ženske tajne u seksu >>

Za kraj, da, uhodite bivšeg na Fejsu i raspitujete se o njemu kad ga netko spomene, i da, to nećete nikad reći svom novom dragom. 

24.06.2014. 21:30:00
http://m.metro-portal.hr/sto-zene-skrivaju-od-svojih-muskaraca/85804/