objavljeno 15.09.2013. 21:25:00
DRAGI ...

Što žene najviše zamjeraju muževima

Mitološke slike o bračnim svađama zasipaju nas iz svih mogućih medije, a evo koje su to stvari koje žene izluđuju u braku

Kućanski su poslovi prilično nisko na listi zamjerki
Kućanski su poslovi prilično nisko na listi zamjerki (Shutterstock)

Anketa koju je proveo HuffPost pokušala je doznati koji su to glavni problemi koje ljudi imaju u braku, a svaljuju se na glavu muškaraca jer to žene najviše zamjeraju svojim muževima. Prva stvar je, prilično očekivano, kućni budžet koji je gotovo uvijek izvor nesuglasica i svađa.

Drugo je, naravno, nered koji ostavljaju iza sebe, što u sobi, što u kupaonici, a odmah iza toga slijedi premali angažman oko školskih aktivnosti djece, koje u većini slučajeva odrađuju majke.

Nije pretjerano iznenađenje da se na visoko četvrto mjesto probila svemoćna svekrva, majka koja obično gura nos tamo gdje mu nije mjesto ni u ludilu, poput, recimo, spavaće sobe.

Razmirice se pojavljuju i u spavaćoj sobi, jer se žene ponekad žele samo opustiti od djece i posla, a tamo ih obično čeka napaljeni suprug koji na kraju dana želi konzumirati svoje bračno pravo i obavezu, dok ženi to nije ni na kraj pameti. 

Kućanski su poslovi začuđujuće nisko, kad se uzme u obzir emancipacija žena u svim drugim područjima života, no kako čak i u skandinavskim zemljama žene u velikoj većini misle da su kućanski poslovi njihov zadatak, muškarci se sigurno ne bune ...


15.09.2013. 21:25:00
http://m.metro-portal.hr/sto-zene-najvise-zamjeraju-muzevima/80482/