objavljeno 03.06.2017. 20:01:00
BAŠ TAKO

Što u vezi rade - pametne žene

Vjerojatno ste i sami iskusili "manje pametnu verziju sebe" u nekim trenucima, pogotovo na počecima veze kad je zaljubljenost najjača

Kako uvijek imati sve pod kontrolom
Kako uvijek imati sve pod kontrolom (Shutterstock)

Veza nam ponekad pomuti razum, puno češće ženama nego muškarcima, pa tako nije rijetkost da žene u vezi izgube doticaj sa stvarnim svijetom i počnu se ponašati, recimo to tako, glupo...

Svi znamo kako to izgleda, a vjerojatno ste i sami iskusili tu "manje pametnu verziju sebe" u nekim trenucima, pogotovo na počecima veze kad je zaljubljenost najjača. 

Ipak, jednako tako, gotovo smo sigurni da imate prijateljicu ili poznanicu koja nikad ne gubi konce svog života i drži stvari pod kontrolom bez obzira na sve okolnosti, pa i kad se radi o novom Apolonu kojeg je pronašla, tako da ne bi bilo loše analizirati i zapamtiti kako se ponašati u takvim situacijama.

Čekajte sa seksom - priča nije tako komplicirana i dobro je poznata: muškarci lako gube interes u slučaju da do seksa u vezi dođe jako brzo, a čekanje će ih zaintrigirati... pa ne treba biti Einstein da znate što trebate napraviti.

Istražujte - sve zakutke svoje veze, informacije o novom odabraniku vašeg srca mogu biti ključne za vašu sreću, pa malo guglanja ili par kava s ljudima koji ga poznaju predstavljaju jako pametan potez.

Pitajte.. prava pitanja - ravno u glavu, nešto tipa "jel' tebi samo do seksa ili bi ipak želio biti ozbiljan" i slično, jer ako pokažete što vi želite, i on će se morati odrediti, a vas stvarno ne treba biti strah odgovora, ma kakav on bio

Radite, ne pričajte priče - muškarcima riječi idu na jedno uho unutra, a na drugo van, to ste do sada sigurno primjetili, no zato djela primjećuju i reagiraju na njih. Stoga, umjesto dugih priča zasučite rukave i pokažite primjerom što želite.

03.06.2017. 20:01:00
http://m.metro-portal.hr/sto-u-vezi-rade-pametne-zene/105337/