objavljeno 13.10.2014. 23:01:00
POMOĆ

Što svaki muškarac treba znati u krevetu

Kako pomoći ženi da stigne do orgazma nekim je muškarcima i dalje misterij, pa evo nekoliko kvalitetnih savjeta na tu temu

Znate li sve što treba?
Znate li sve što treba? (Arhiva)

Ženski orgazam je, bez obzira na sve tekstove i savjete, i dalje priličan misterij za muškarce, a kako im je situacija u kojoj partnerica ne dođe do vrhunca veliki udarac za ego, neki se trude i previše.

Žene, s druge strane, same kažu da im seks može biti dobar i bez orgazma, što ne čudi kad se zna da samo četvrtina žena redovito postiže orgazam tijekom seksualnog odnosa.

>> Najbolji savjeti za gromoglasni orgazam >>

S orgazmom se uhvatio u koštac portal AskMen.com anketirajući svoje čitateljice jednostavnim pitanjem - što im treba kako bi došle do vrhunca.

Najčešći odgovor je malo škakljiv za neiskusnije muškarce - istovremena stimulacija klitorisa i pentracija, što je izjavilo gotovo 60 posto ispitanica. Gotovo osam posto pomoć bi potražila u vibratoru, a jedan posto manje mora razmišljati o nečem seksi.

>> Kako zajedno doživjeti orgazam >>

Savjet za one koji imaju manje iskustva - kad je muškarac iza žene (ili doggy ili žlica), najlakše je stimulirati klitoris tijekom penetracije ...

13.10.2014. 23:01:00
http://m.metro-portal.hr/sto-svaki-muskarac-treba-znati-u-krevetu/87771/