objavljeno 14.10.2016. 21:31:00
ZANIMA VAS?

Što se ne govori drugima - o svom dragom

Žene uvijek imaju barem jednu prijateljicu s kojom dijele sve tajne - no ove stvari o svom dragom trebale bi ipak zadržati za sebe

Ove stvari zadržite za sebe
Ove stvari zadržite za sebe (Arhiva)

Ženama nije lako sačuvati tajnu, iako to čine bolje od muškaraca, no unatoč tome potrudite se i nemojte nikome reći ovih sedam stvari o svom dragom - bit će mu jako, jako drago.

Loše navike - za početak, pred njegovom obitelji o njemu se ne govori loše, a pogotovo ako krenete tračati njegove loše navike.

Najveću manu - koja god to bila, ako vi niste njemu izričito rekli da vam to smeta, ne bi smjeli spominjati drugima.

Nesnalaženje - govorimo o "muškim poslovima" tipa mijenjanja ulja u automobilu, šarafljenja, pritezanja, piljenja i slično. To ostaje među vama. Zauvijek.

Politička i vjerska opredjeljenja - osim ako on to ne stavlja na sva zvona, nije na vama da to govorite drugima.

Prošlost - što je bilo, bilo je, dogodilo se i prošlo, pa stvarno nema smisla da o tome vi govorite unaokolo, pogotovo ako je loše.

Strahove - ako vam se partner povjerio i priznao fobiju koju ima, trebate to zadržati za sebe inače ćete ispasti osoba u koju se ne može imati povjerenja, a to je zadnja stvar koja vam treba u vezi.







6. Njegove napete odnose s članom obitelji 

Muškarcima nekad treba vremena da se suoče s problemima koji ih muče, naročito ako su povezani s nekim članom obitelji ili rodbinom. Koliko god vas smetalo što se ne želi s tim suočiti, razgovaranje s drugima o tom njegovom problemu neće polučiti rješenje. Za muškarca je rješavanje napetih odnosa s članom obitelji dugotrajniji proces kojeg možda nećete razumjeti, ali pokušajte ga poštivati. Iskazivanje empatije je ključno za vezu u kojoj se osjećate sigurno i voljeno.

7. Teška vremena iz njegove prošlosti
Muškarci puno manje nego žene vole spominjati prošlost, naročito ako su proživjeli neka teža vremena. Zbog toga nije u redu da drugima otkrivate probleme s kojima se suočio, bez njegova dopuštenja. Ako ste ponosni na njega jer je prebrodio teškoće iz prošlosti ili mislite da bi njegova priča pomogla prijatelju u nevolji, ohrabrite ga da je podijeli s drugima. Recite mu, na primjer, koliko bi njemu pomoglo da je imao osobu od povjerenja koja je prošla slično što i on te da sada ima priliku on biti ta osobe nekome drugome
14.10.2016. 21:31:00
http://m.metro-portal.hr/sto-se-ne-govori-drugima-o-svom-dragom/100763/