objavljeno 04.06.2017. 21:31:00
ZANIMLJIVO

Što o ženi govori - njezin muškarac?

Na odabri muškarca velikim dijelom utječe i karakter žene, pa je tako prema muškom partneru prilično lako procijeniti i karakter partnerice

Jeste li odabrale pravog ili ste pogriješile?
Jeste li odabrale pravog ili ste pogriješile? (Shutterstock)

Žene imaju neke svoje kriterije odabira muškarca koji dobrim dijelom počivaju na privlačnosti kako je one shvaćaju, no nezanemariv utjecaj ima i karater žene - pogađate, lako je procijeniti karakter neke žene prema muškarcu kojeg je odabrala.  

Pa da vidimo što možemo zaključiti iz raznih odabira - za početak, naravno, žene koje ulaze u vezu sa zauzetim muškarcem nemaju samopoštovanja, a takvom vezom pokazuju da nemaju ni poštovanja prema drugima.

>> Karakteristike muškarca koje su neodoljive ženama >>

Ima i žena s nedostatkom samopouzdanja, a njihov je najčešći odabir muškarac koji nije dovoljno zreo - recimo, nije spreman za vezu, planiranje budućnosti s partnericom i ne pokazuje osjećaje. 

S druge strane, narcisoidne žene biraju upravo takve muškarce, jer se takvi tipovi uzajamno snažno privlače - zaljubljeni su u sebe, uvijek su najglasniji i najotvoreniji, šarmiraju sve oko sebe, ali i moraju primati komplimete. Kako to traže jedan i drugi, takva veza obično ne traje drugo.

>> Znakovi da je vaša veza zdrava >>

Za kraj, žene koje jednostavno moraju pomagati drugima i biti na usluzi - svi znamo barem jednu takvu koja se zapravo se trudi prikazati dobrom osobom - odabrat će muškarca koji definitivno nije dovoljno dobar za njih i treba ga popraviti. Veza s takvim muškarcem čini se više kao dobrotvorni projekt nego odnos ljubavnika

Eto, jeste li se pronašle, drage naše? Niste? Odlično, znači da ste čisto OK osoba u prilično dobroj vezi, čestitamo!

04.06.2017. 21:31:00
http://m.metro-portal.hr/sto-o-zeni-govori-njezin-muskarac/105356/