objavljeno 30.12.2019. 09:29:00
NAJAVE

Što nam sve sprema WhatsApp

Neke se stvari, ako se Facebook stvarno odluči na njihovu implementaciju, neće svidjeti korisnicima...

Čekaju nas novosti
Čekaju nas novosti (Arhiva)

Na Tech Radaru objavili su kakve sve novitete možemo očekivati sljedeće godine u WhatsAppu, a neke se stvari, ako se Facebook odluči na njihovu implementaciju, neće svidjeti korisnicima.

Ono što će dio njih pohvaliti i što s nestrpljenjem iščekuju je prelazak na tamnu stranu, odnosno mogućnost korištenja Dark moda. Iako postoje trikovi s kojima se to već sada može aktivirati, sljedeće godine bi unutar same aplikacije na Androidima i iPhoneu korisnici mogli jednostavno aktivirati tamni način rada.

Također, osim dark moda, korisnici će sigurno cijeniti i opciju samouništavajućih poruka. Takve poruke, po uzoru na Snapchat, trebale bi postati dostupne tijekom godine te će se, ovisno o postavkama kojima će upravljati sami korisnici, moći izbrisati sat, dan, tjedan, mjesec ili godinu dana nakon slanja.

Ono što se sigurno neće svidjeti su - oglasi. Najavljeni su još sredinom godine i trebali bi se prikazivati unutar opcije statusa. Ne treba ni sumnjati da Zuckerberg i ekipa razmišljaju i o drugim načinima na koji bi se oglasi mogli prikazivati unutar WhatsAppa, no vjerojatno neće žuriti s njima, kako ne bi razbjesnili korisnike.

Još jedna stvar koja se dijelu korisnika sa starijim mobilnim uređajima neće svidjeti jest što će Facebook prekinuti s podrškom za takve uređaje koji rade na starijim verzijama operativnih sustava. 

30.12.2019. 09:29:00
http://m.metro-portal.hr/sto-nam-sve-sprema-whatsapp/122828/