objavljeno 28.12.2018. 20:01:00
ZAPAMTITE!

Što lice govori o ljubavnim sposobnostima

Naše lice govori o nama puno više nego što mislimo, ne samo o karakteru već i o tome kakvi smo u ljubavnim odnosima

Što lice govori o vama?
Što lice govori o vama? (Shutterstock)

Lice je ogledalo - naših karakternih osobina, a među njima i onih koje se odnose na ljubav i seks, tvrdi Tracy Cox, poznata seksologinja nakon proučavanja drevnih kineskih učenja.

Stoga, prvo se dobro pogledajte u ogledalo kako bi analizirali same sebe... a onda obratite pažnju na potencijalnog partnera i znakove koje možete uočiti na njegovom ili njenom licu.

Nos - mali nos je simbol skromne seksualne želje, a onaj koji je malo zaobljen nadole - senzualnosti. Osobe s krivim nosom su vrlo strastvene, dok su one s prćastim romantične i vjerne.

Obrve - rijetke i kratke obrve su asocijacija za požrtvovane i predane u ljubavi, koji, međutim, nemaju bogatu želju za seksom. Za one koji imaju guste kaže se da su senzualne, ali nerijetko i nevjerne

Oči - tamniju boju očiju imaju ste strastveni, topli i otvoreni ljudi. Plavooki i zelenooki su kreativni u seksualnom životu, ali često i nevjerni partneri, dok su smeđooki još veći avanturisti, važe za rođene pustolove.

Usne - velike i pune usne otkrivaju senzualne, nesebične ljubavnike, a male maštovite i inventivne. Punija donja usna karakteristična je za hedoniste u svemu, pa i u ljubavi, dok je tanka donja odraz jednostavnih, hladnih i rezerviranih.

Uši - osobe s malim ušnim resicama su otvorene i predane u vezi, a one s većim ušima važe za senzualne i strastvene ljubavnike koji vole i "švrljati".

28.12.2018. 20:01:00
http://m.metro-portal.hr/sto-lice-govori-o-ljubavnim-sposobnostima/116133/