objavljeno 06.12.2014. 21:30:00
BACI OKO :)

Što je ženama zanimljivo na muškarcima

Par stvari koje su ženama najzanimljivije na muškarcima možete i promijeniti uz malo truda, no neke su jednostavno takve kakve jesu

Ovako će vas gledati ako ste joj privlačni
Ovako će vas gledati ako ste joj privlačni (Arhiva)

Žene obožavaju gledati muškarce, ništa manje nego oni njih, štoviše, ako uzmemo u obzir njihovu diskretnost, vjerojatno im oko puno češće zaluta na zgodnog frajera nego obrnuto.

Kako svaka žena ima neke svoje kriterije i favorite, ne možete nikad biti sigurni da ćete joj zapeti za oko, no par stvari je univerzalno, pa čisto da znate kako to počinje skeniranje u ženskom umu ...

>> Što je privlačno na muškarcima >>

Prve stvari koje se gledaju su visina i težina. OK, i tu postoje određene preferencije, no ipak i dalje vrijedi ono generalno pravilo o višim i vitkim muškarcima. Ako vas priroda nije obdarila visinom, to se i može nadoknaditi pravim izborom cipela, ali trbuh ćete morati izravnati vlastitim trudom i znojem. 

Dobro je imati privlačno lice, naravno, ali ako je oko njega neuredna kosa, na njemu zamršena brada a ispod njega odjeća nabacana bez smisla ili urednosti - možete biti lijepi kao grijeh, ali nećete proći.

>> Što rade muškarci koji su privlačni ženama >>

No, sad dolazimo na ono što možete i sami - biti komunikativni i samopouzdani, ali ne i nadmeni, a ono što će privući svaku ženu je šarmantan osmijeh praćen smislom za humor s mjerom.

Sve u svemu, ma kako izgledali u stvarnosti, sve se može popraviti ...

06.12.2014. 21:30:00
http://m.metro-portal.hr/sto-je-zenama-zanimljivo-na-muskarcima/88868/