objavljeno 01.04.2014. 09:23:25
BLUE EYES ...

Što boja očiju govori o muškarcu

Što se može očekivati od veze s muškarcem moguće je procijeniti na temelju njegove boje očiju, tvrde stručnjaci

Oči boje meda imaju avanturisti
Oči boje meda imaju avanturisti (Shutterstock)

Oči su ogledalo duše, kaže stara narodna, pa ne čudi da su se psiholozi potrudili pronaći veze između karaktera i boje očiju, kako biste već na prvi pogled mogli procijeniti muškarca koji vam prilazi.

Plave oči spadaju među češće boje, a obično se povezuju s nevinošću i mladošću. No, ima i tu podvarijanti, pa svjetloplave oči ukazuju na mirniju prirodu, manje agresivnu, no i s manjim samopoštovanjem. Tamnije plave oči rese strastvenije muškarce. Tek toliko da znate - plavooki vole plavooke.

Smeđe oči vrlo su česte, a imaju ih odaniji, pouzdaniji i nježniji muškarci, odlučni i puni samopouzdanja. Istraživanja su pokazala da većina bogatih i uspješnih ima upravo smeđe oči.

Zelene oči bitno su rjeđe od plavih ili smeđih, pa se takvi muškarci proglašavaju tajanstvenima, imaju veću energiju i libido. Vole spontanost i improvizacije, pa budite spremni na to.

Oči boje meda zovemo one koje su čas zelene, čas smeđe, ovisno o raspoloženju, a zabava i spontanost glavna su karakteristika muškaraca koji imaju ovu boju, ili bolje rečeno boje. Nestašni su i skloni avanturama, kako u krevetu tako i u svim životnim situacijama.  

01.04.2014. 09:23:25
http://m.metro-portal.hr/sto-boja-ociju-govori-o-muskarcu/84145/